Norvann Gravitasjonsfilter

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Norvann

Norvann Gravitasjonsfilter

Norvann

Norvann Gravitasjonsfilter

Frittstående gravitasjonsfilter for rensing av drikkevann på steder hvor det ikke er innlagt vann. Filteret renser smeltevann, takvann, brønnvann og lignende til bakteriologisk trygt, rent og godt drikkevann. Filteret leveres komplett og er klar til bruk. Volum på beholder: 9 liter.
Varenummer:
4004767
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Mål: Ø22 x H52 cm
  2. 40 liter rensekapasitet per døgn
  3. Passer perfekt på hytta, båten (renser ikke sjøvann), campingvognen eller der du trenger rent drikkevann
  4. Filteret er svært enkelt i bruk: Ta av lokket og hell vannet i beholderen, og vannet renner selv gjennom filterene. Tapp så det rensede vannet ut av dispenserkranen
  5. De to medfølgende filterpatronene kan vaskes og brukes om igjen en rekke ganger. For å øke kapasiteten kan det settes inn ytterligere to filterpatroner (kjøpes separat)


Tekniske detaljer

Leverandør:
Norvann
Serie:
Gravitasjonsfilter

Dokumentasjon

  • Gravitasjonsfilter_FDV_comfort.pdf (PDF 288 KB) Last ned
Norvann logo

Kvalitetsleverandør

Norvann holder til i Lier utenfor Drammen. Selskapet har lang erfaring med vannrensing og levering av vannbehandlingsprodukter og filterløsninger av høy kvalitet.

0 Klikk & hent kr 0,00