Varme og inneklima - Alt du trenger

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!

Varme og inneklima

Det er sunt med et godt varme- og inneklima. Er det på tide å bytte ut varmtvannsberederen? Hos oss i Comfort finner du et stort utvalg av varmtvannsberedere, lekkasjestoppere, varmepumper og mer!

Pumper

Hos Comfort finner du ulike pumper til hjemmet, hytta eller andre steder du skulle trenge det. Invester i god kvalitet og stol på oss. Ta kontakt med din nærmeste Comfort butikk, så kan vi gi deg et tilbud på den pumpen som passer akkurat for det behovet du har.

Rengjøring og vannbehandling

Vi har alt du trenger for rent og trygt vann.

Varmtvannsbereder

Er det på tide å bytte ut varmtvannsberederen? Hos oss i Comfort finner du et stort utvalg varmtvannsberedere, både til hytta, små leiligheter og hele familien.

Varmepumpe og kjøling

Med en varmepumpe kan du dra nytte av naturlig lagret energi, som deretter omdannes til oppvarming for ditt hjem og varmtvann. Energien kan hentes fra fjell, jord, luft eller sjøvann, og varmepumpen representerer en ubegrenset og miljøvennlig energikilde. Utforsk vårt utvalg fra velkjente merker som Mitsubishi Electric og NIBE.

Vannbåren gulvvarme

Skal du bygge nytt eller oppgradere eksisterende bolig og ønsker en energifleksibel varmeløsning med valgmuligheter? Ja, da er vannbåren gulvvarme noe for deg. Vi fører gulvvarmesystemer fra kvalitetsleverandører som Armaturjonsson og Roth.

Smarthus

Med noen enkle grep kan eldre, vannbårne gulvvarmeanlegg bli som nye med moderne romtermostater og app-styring. Systemet kan utvides med smarthusprodukter som dør- og vindussensor, smartplugg og vannstoppventil.

Lekkasjestopper

Er det noe de fleste frykter, og vil unngå for alt det er verdt, så er det vannlekkasje. Konsekvensene kan være store. Invester i din og boligens sikkerhet ved montere en lekkasjestopper fra kjente leverandører som Waterguard og Altech.

0 Klikk & hent kr 0,00