Intra Sandfanger

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Intra

Intra Sandfanger

Intra

Intra Sandfanger

Sandfangeren har en kapasitet på 3,5 liter og er beregnet for oppsamling og filtrering av avløpsvann som inneholder sandrester. Enkel å montere under en kjøkkenvask eller en vaskerenne. Leveres med fleksibel tilkobling som gir rett eller buet installasjon av tilkobling. Utvendig mål i mm 174 x 130 x 235. Det kan tilkomme fraktgebyr. I tilfelle vil butikken informere deg om dette når de kontakter deg
Varenummer:
6132008
Farge:
Krom
Material(er):
Stål
Overflate:
Blank
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Leveres med fleksibel tilkobling som gir rett eller buet installasjon av tilkobling
  2. Rustfritt stål AISI 304
  3. Enkel å montere


Tekniske detaljer

Farge:
Krom
Materiale:
Stål
Leverandør:
Intra
Overflate:
Blank
Form:
Rett
Bredde:
17,4 cm
Høyde:
23,5 cm
Dybde:
13 cm
Intra logo

Kvalitetsleverandør

Intra utvikler produkter for kjøkkenet og det offentlige sanitærrommet med spesialkompetanse på stål. Selskapet har flere ganger blitt tildelt Merket for God Design. Selskapet har også mottatt flere internasjonale designpriser, et kvalitetsstempel for selskapet.

0 Klikk & hent kr 0,00