Dansani Jupiter Lampe

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Dansani

Dansani Jupiter Lampe

Dansani

Dansani Jupiter Lampe

Lampe til speil og speilskap i stilrent design. IP44 sertifisert. Via speilets lysstryingspanel kan skru lysstyrken og fargenyansen opp og ned. Ø8 cm. Finnes i flere forskjellige farger.
Varenummer:
190303887
Farge:
Sort
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Bærekraft er i fokus hos Dansani, og møblene er utviklet på en måte som reduserer miljøpåvirkning i produksjon og bruk
  2. Ø8 cm x H2,2 cm
  3. RA-verdi er et uttrykk for lysets evne til å gjengi farger naturlig og korrekt. Viktig når du skal sminke deg, barbere deg, etc. Lampens RA= 90
  4. Monteres på kanten av ditt Dansani speil eller speilskap
  5. Ultratynt design og er inklusiv LED lyskilde, som er energibesparende


Tekniske detaljer

Farge:
Sort
Leverandør:
Dansani
Serie:
Jupiter
Dansani logo

Kvalitetsleverandør

Dansani gjør det enkelt og inspirerende å innrede rommet med vakre, gjennomtenkte og funksjonelle møbler. Badet er ditt personlige frirom. Ingen skaper det bedre enn deg. Alt er basert på godt håndverk og har dype røtter i dansk designtradisjon.

0 Klikk & hent kr 0,00