VikingBad Royale II Massasjebad

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Vikingbad

VikingBad Royale II Massasjebad

Vikingbad

VikingBad Royale II Massasjebad

Royale II utendørs massasjebad utstyrt med 31 dyser i rustfritt stål og én pumpe. Badet har et innvendig skall i fargen perlehvit og utvendig panel i grått. Utespaet kommer med LED-lys, undervannslys, kontrollpanel og digital temperaturvisning. Utespaet er også utstyrt med vannfall og liggesete som sammen utvider spa-opplevelsen. Kan også fås med stereosystem, men det er ikke inkludert i prisen. Badet er beregnet for 5-6 personer og badevolum på 1022 liter.
Varenummer:
6135186
Passer til antall personer:
6
Volum:
1022 liter
Bredde:
198 cm
Lengde:
198 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Hvert enkelt sete er utformet slik at du kan få en unik massasje, du er da sikret å finne den massasje som passer best til deg og ditt behov. Royale er utstyrt med et behagelig liggesete som man kan strekke seg ut i, slappe av og bare nyte den deilige massasjeopplevelsen. Liggesetet er formet for å støtte opp rundt kroppen, og har flere dyser og ergonomisk utførelse.
  2. Massasjekaret har triggerpunktdyser og roterende dyser. Med plasseringer av dysene i spaet oppnår du en dyp massasje som er lindrende for såre og ømme muskler. Samtidig som det gir en dyp massasje kan det løsne opp i muskelknuter samt stive områder i rygg, nakken, legger, føtter og lår.
  3. Massasjekaret er termisk isolert med skum. Dette minimerer energiforbruket, isolerer, demper lys og vibrasjoner i rørsystemet.
  4. Lokket er laget med tre lags fuktsperre og er forsterket med en fibermatte. Lokket er ekstra holdbart med forsterkede hengsler og låsbare sikkerhetsremmer og garanterer en vekt opptil 135 kg.
  5. Det kan tilkomme fraktgebyr. I tilfelle vil butikken informere deg om dette når de kontakter deg.


Tekniske detaljer

Farge:
Grå
Leverandør:
Vikingbad
Serie:
Royale II
Overflate:
Blank
Lengde:
198 cm
Bredde:
198 cm
Høyde:
86 cm
Volum:
1022 liter
Passer til antall personer:
6
Type:
Utendørs
Inkludert:
Glassfiberforsterket lokk og startsett med pleiemidler

Dokumentasjon

VikingBad logo

Kvalitetsleverandør

Med fokus på kvalitet og trygghet for alle. VikingBad leverer baderomsprodukter og utendørs massasjekar. Stilrene produkter av god kvalitet

0 Klikk & hent kr 0,00