Dansani Primo Speilskap

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Dansani

Dansani Primo Speilskap

Dansani

Dansani Primo Speilskap

Speilskap med tre dører og touch lysbryter, i lys eik. Speilskapet er uten lys, men med LED-driver. Leveres som standard med stikkontakt. Pris uten lampe.
Varenummer:
S853-178
Bredde:
120 cm
Høyde:
80 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Bærekraft er i fokus hos Dansani, og møblene er utviklet på en måte som reduserer miljøpåvirkning i produksjon og bruk
  2. Enkelt og stilrent speilskap med store speilflater
  3. Speilskapet kan suppleres med dobbel stikkontakt, tilbehørspakke med to trebrett og magnetlist, innvendig lys og LED-lamper
  4. IP44-godkjent til bruk i våtrom
  5. Materiale: Overfinert MDF


Tekniske detaljer

Farge:
Lys eik
Leverandør:
Dansani
Serie:
Primo
Bredde:
120 cm
Høyde:
80 cm
Dybde:
15 cm
Dansani logo

Kvalitetsleverandør

Dansani gjør det enkelt og inspirerende å innrede rommet med vakre, gjennomtenkte og funksjonelle møbler. Badet er ditt personlige frirom. Ingen skaper det bedre enn deg. Alt er basert på godt håndverk og har dype røtter i dansk designtradisjon.

0 Klikk & hent kr 0,00