Dansani Moon Speil

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Dansani

Dansani Moon Speil

Dansani

Dansani Moon Speil

Rundt speil med lysstyring og ramme i messing. Lyset kan justeres i både styrke og varme. Kan skifte mellom varmt og kaldt lys. Finnes også med ramme i sort matt.
Varenummer:
S829-031
Bredde:
90 cm
Høyde:
90 cm
Dybde:
3 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Bærekraft er i fokus hos Dansani, og møblene er utviklet på en måte som reduserer miljøpåvirkning i produksjon og bruk
  2. Rammen sørger for sentrert belysning rundt ansiktet slik at uønskede skygger unngås. Dette gir et perfekt lys ved for eksempel påføring av sminke
  3. Lyskilde: LED 25,4 W
  4. Lumen: 1950 lm
  5. Kan også fås med ramme i sort matt, i forskjellige størrelser


Tekniske detaljer

Farge:
Messing
Leverandør:
Dansani
Serie:
Moon
Bredde:
90 cm
Høyde:
90 cm
Dybde:
3 cm
Dansani logo

Kvalitetsleverandør

Dansani gjør det enkelt og inspirerende å innrede rommet med vakre, gjennomtenkte og funksjonelle møbler. Badet er ditt personlige frirom. Ingen skaper det bedre enn deg. Alt er basert på godt håndverk og har dype røtter i dansk designtradisjon.

0 Klikk & hent kr 0,00