Dansani Inzo Baderomsmøbel

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Dansani

Dansani Inzo Baderomsmøbel

Dansani

Dansani Inzo Baderomsmøbel

Baderomsmøbel i nordisk eik som inkluderer servantskapet (120x48x44 cm) med to skuffer og sorte håndtak. Edge porselensservant (120,5x1,6x45,5 cm) i hvit blank og Level speil (120x80x3,1 cm) med integrert LED-lys og lysstyring. Pris uten servantkran, høyskap og taklampe.
Varenummer:
PK20071
Farge:
Nordisk Eik
Bredde:
120,5 cm
Høyde:
49,6 cm
Dybde:
45,5 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Dansani Inzo baderomsmøbler har folierte fronter og holdbar kvalitet. Det er derfor 5 års garanti mot fabrikasjonsfeil. Serien finnes i bredder fra 40 til 160 cm og kan kombineres med syv lekre fronter, en rekke servanter og et stort utvalg grep
  2. Create Your Personal Space - er Dansani sitt løfte til deg som kunde. I dette ligger muligheter, kreativitet og individualitet. Med Dansani sine møbelserier har du mulighet til å tilpasse og leke med din kreativitet for å skape det perfekte baderommet for deg
  3. Servantskapet har utskjæring i øverste skuff, til avløp mot vegg og materiale er av melaminbelagt sponplate
  4. Servant i hvit blank porselen med basseng plassering i midten
  5. Level speil med vannrett LED-lys i topp og bunn. Speilet har lysstyring. IP44. Max 20W


Tekniske detaljer

Farge:
Nordisk Eik
Leverandør:
Dansani
Serie:
Inzo
Bredde:
120,5 cm
Høyde:
49,6 cm
Dybde:
45,5 cm

Dokumentasjon

Dansani logo

Kvalitetsleverandør

Dansani gjør det enkelt og inspirerende å innrede rommet med vakre, gjennomtenkte og funksjonelle møbler. Badet er ditt personlige frirom. Ingen skaper det bedre enn deg. Alt er basert på godt håndverk og har dype røtter i dansk designtradisjon.

0 Klikk & hent kr 0,00