Svedbergs Epos by Halvor Bakke Baderomsmøbel

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Svedbergs

Svedbergs Epos by Halvor Bakke Baderomsmøbel

Svedbergs

Svedbergs Epos by Halvor Bakke Baderomsmøbel

Baderomsmøbelet inkluderer servantskap (200x45x45,3 cm) i en lekker farge av brun ask med justerbar skuffe inndeling og med push-open, to Stora ovenpåliggende stålservant (40x12 cm) i blyantpenn sort som løfter inntrykket av badet med sitt stilrene og moderne design. Og to Ista speil (80x3,2 cm) med integrert LED-touch for justering av lysstyrken direkte på speilet. Serien Epos er designet i samarbeid med Halvor Bakke. En unik og personlig serie tilpasset nettopp ditt baderom. Ditt eget Epos! Pris uten servantkran og pendelbelysning.
Varenummer:
PK101598
Farge:
Mørk tre
Bredde:
200 cm
Høyde:
50 cm
Dybde:
45 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Stora servant finnes i fargene børstet messing og blyantpenn sort
  2. Ista speil finnes i breddene 60, 80, 100 og 120 cm og kan fås i rund eller rektangulær versjon. Kan kjøpes med eller uten svart ramme
  3. Med den integrerte LED-belysningen bak den frostede rammen på speilet, får du en utrolig lekker belysning på badet, som også lyser opp ansiktet ditt
  4. Produsert i Dalstorp, Sverige
  5. 15 års garanti


Tekniske detaljer

Farge:
Mørk tre
Leverandør:
Svedbergs
Serie:
Epos
Bredde:
200 cm
Høyde:
50 cm
Dybde:
45 cm
Type:
Dobbeltservant
Egenskaper:
Toppmontert servant, skuffer og justerbart lys på speil
Inkludert:
Servantskap, servant, speil og benkeplate
Ikke inkludert:
Blandebatteri og pendellamper

Dokumentasjon

Svedbergs logo

Kvalitetsleverandør

Svedbergs ble grunnlagt allerede i 1920 og har siden 1962 tilvirket kvalitetsprodukter for baderom. Produktutvikling, design og produksjon skjer i stor grad ved foretakets eget anlegg i Dalstorp, Sverige.

0 Klikk & hent kr 0,00