Linn Bad Mari Smal Baderomsmøbel

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Linn Bad

Linn Bad Mari Smal Baderomsmøbel

Linn Bad

Linn Bad Mari Smal Baderomsmøbel

Baderomsmøbelet inkluderer servantskapet (80x57x35cm) i sort matt med to skuffer og sorte håndtak. FREYA Smal hvit porselensservant (81x1,5x36,5 cm) i et spennende og tidløst design, og HOPRA rundt speil (Ø80 cm) med vakker LED-belysning. Laget i bærekraftige materialer. Pris uten servantkran.
Varenummer:
P003050
Farge:
Sort
Bredde:
81 cm
Høyde:
58,5 cm
Dybde:
36,5 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Mari Smal er en møbelserie fra Linn Bad til bad med mindre plass med en dybde på 36,5 cm. Dette gjør at en kan innrede mindre bad uten å gi slipp på følelsen av luksus. Servantskapet finnes i breddene 60 og 80 cm.
  2. Sort er en fleksibel farge som kan kombineres med mange ulike farger på vegg, fliser osv. Med et baderomsmøbel i sort matt kan en bestemme hva slags uttrykk en ønsker på badet – stramt og minimalistisk, eller myke det opp med varme farger på vegger og tilbehør. Servantskapet er i silkemyk MDF folie med matt overflate – behandlet for å motstå fingeravtrykk. Med opphengsbeslag for enkel montering
  3. FREYA Smal porselenservanten har et tynnere og mer minimalistisk uttrykk. Kulpen har et enkelt firkantet design, og gir mer plass til avsetting på sidene. Servanten kan fås i breddene 61 og 81 cm
  4. HOPRA speilet er et smykke til badet. Speilet er designet slik at det gir et inntrykk av at lyset svever i rammen. Vakkert varmt lys over servant og ellers i rommet
  5. NB! Ved rør opp fra gulv må en huske å bestille grunn skuff


Tekniske detaljer

Farge:
Sort
Leverandør:
Linn Bad
Serie:
Mari
Bredde:
81 cm
Høyde:
58,5 cm
Dybde:
36,5 cm
Egenskaper:
Skuffer og belysning
Inkludert:
Servantskap, servant og speil
Ikke inkludert:
Blandebatteri

Dokumentasjon

  • MariSmalServantskap_FDV_comfort.pdf (PDF 518 KB) Last ned
Linn Bad logo

Kvalitetsleverandør

Linn Bad er en familiebedrift som i 45 år har produsert og designet kvalitetsmøbler fra Vik i Sogn. Kortreist, norskprodusert kvalitet med stilrent, skandinavisk uttrykk på møblene. Møblene har fokus på lekkert design og smart funksjonalitet.

0 Klikk & hent kr 0,00