Purus Joti Square Tile Slukrist

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Purus

Purus Joti Square Tile Slukrist

Purus

Purus Joti Square Tile Slukrist

Purus Square Tile Insert er en firkantet designrist for flisgulv, som passer til tradisjonelle, runde gulvsluk. Med Tile Insert løsningen kan du matche flisene på resten av badet, slik at gulvsluket blir nesten usynlig. Flisen integreres i selve rammen på slukristen og gir et harmonisk, helhetlig baderom. Med en smidig installasjon og en velprøvd, sikker konstruksjon er den et godt valg når det er tid for nytt gulvsluk eller renovering av eksisterende.
Varenummer:
3402291
Farge:
Krom
Overflate:
Blank
Lengde:
15 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Designsluk
  2. For flislagt gulv
  3. Passer standard rund sluk
  4. Belastningsklasse 3 - 300 kg
  5. Ytre ramme av plast


Tekniske detaljer

Farge:
Krom
Materiale:
Stål
Leverandør:
Purus
Serie:
Square Tile
Overflate:
Blank
Form:
Firkantet
Lengde:
15 cm
Bredde:
15 cm
Høyde:
1,25 cm

Dokumentasjon

Purus logo

Kvalitetsleverandør

Purus er Skandinavias ledende produsent av sanitærprodukter for bad og kjøkken. Blant produktene finnes sluk, slukrenner, gulvrenner, avløpssystemer mm. Purus sin sterke posisjon i det nordiske markedet er et resultat av produktpålitelighet, innovasjon og den aller beste kundeservice.

0 Klikk & hent kr 0,00