INR Basic Dawson Dusjvegg

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
INR

INR Basic Dawson Dusjvegg

INR

INR Basic Dawson Dusjvegg

BASIC Dawson er et tidløst dusjhjørne, yttermål 900x900 mm og høyde 1900 mm, med to rette dører i 6 mm klart herdet glass. Det smarte løftehengslet hever dørene 5 mm i åpen posisjon og senker dem tett mot gulvet ved lukking. Når dusjen ikke er i bruk kan dørene svinges helt inn mot hjørnet, noe som gjør Dawson til en meget plassbesparende dusjløsning. Veggprofilene i blankpolert aluminium har plass for rørgjennomføring opp til 35 mm fra vegg og kan monteres med vårt limsett Borrfri – en rask og sikker montering uten at man behøver å borre i flisene. Magnetlister mellom dørene og tetningslister mot gulv følger med.
Varenummer:
30902399
Bredde:
90 cm
Høyde:
190 cm
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Rimelig og tidløst dusjhjørne
  2. Kan monteres med borrefri montering
  3. Plassbesparende! Når dusjen ikke er i bruk kan dørene svinges helt inn mot hjørnet


Tekniske detaljer

Farge:
Krom
Materiale:
Sikkerhetsglass
Leverandør:
INR
Overflate:
Blank
Form:
Rett
Lengde:
90 cm
Bredde:
90 cm
Høyde:
190 cm
Type:
Dusjhjørne
Egenskaper:
Veggmontert
Inkludert:
Tetningslister og magnetlister

Dokumentasjon

  • INR BASIC DAWSON_FDV_comfort.pdf (PDF 210 KB) Last ned
INR logo

Kvalitetsleverandør

Iconic Nordic Rooms leverer skreddersydde dusjløsninger, baderomsinnredning og accessoarer med Nordens fremste kvalitet og med et detaljhåndverk som både synes og føles. Svenskprodusert og 15 års garanti på baderomsmøbler og på de aller fleste dusjløsningene

0 Klikk & hent kr 0,00