Hansgrohe Croma E 280 Dusjsett

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
Hansgrohe

Hansgrohe Croma E 280 Dusjsett

Hansgrohe

Hansgrohe Croma E 280 Dusjsett

Croma E 280 er en moderne dusj godt egnet til barnefamilier med sin "CoolContact" termostat som ikke blir varm og man unngår dermed å skolde seg når man tar på termostatkroppen, som barn ofte gjør. Med sitt 280x170mm store dusjhode med integrert RainAir teknologi, trekker hodedusjen luft opp i dusjhodet ved hjel pav vacuum, blander dette med vannet slik at man får en rik og god dusjopplevelse. Hånddusjen stiller man enkelt inn høyden på ved hjelp av den nye "click&slide" glideren.
Varenummer:
4244268
Farge:
Krom
Material(er):
Metall
Overflate:
Blank
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Rain Air teknologi
  2. "CoolContact" termostat


Tekniske detaljer

Farge:
Krom
Materiale:
Metall
Leverandør:
Hansgrohe
Serie:
Croma
Overflate:
Blank
Form:
Rett
Lengde:
28 cm
Bredde:
17 cm
Høyde:
117,7 cm
Dybde:
42,4 cm
Egenskaper:
Veggmontert og strålefunksjon
Inkludert:
Hodedusj, hånddusj, dusjtermostat, dusjslange, glider, dusjstang

Dokumentasjon

Hansgrohe logo

Kvalitetsleverandør

Hansgrohe er et tradisjonsforetak som er kjent for å kombinere vakker design og førsteklasses kvalitet. Med tysk ingeniørkunst har Hansgrohe nærmere 120 års erfaring med å utvikle innovative produkter med smarte funksjoner. Produktene holder høy kvalitet og har lang levetid - det skal fungere så pålitelig og økonomisk som mulig i ditt hjem.

0 Klikk & hent kr 0,00