FIMA Piazza Dusjbatteri

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!
FIMA Carlo Frattini

FIMA Piazza Dusjbatteri

  • Miljøvalg
FIMA Carlo Frattini

FIMA Piazza Dusjbatteri

Dusjtermostat av messing med firkantede former. Komplett med innbyggingsboks. Piazza-serien har mulighet til ulike kombinasjoner av takdusj, hånddusj og badekartut. Kranen kan fåes i fargene: gull, sort matt, hvit matt og krom. Designet av den anerkjente italienske designeren Fima Carlo Frattini. Fima er i dag den eneste produsent i bransjen som benytter en ny type 3 valent krom, som i motsetning til vanlig krom, ikke forurenser eller er farlig for de involverte i produksjonen. Siden 2011 har Fima dekket sitt eget energibehov ved hjelp av solenergi.
Varenummer:
4405035
Farge:
Krom
Material(er):
Messing
Overflate:
Blank
Fraktkostnader

Det kan tilkomme frakt og miljøgebyr på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg. Fra Trondheim og nord for Trondheim vil det tilkomme fraktkostnader på alle bestillingsprodukter.

Leveringstid

Vær oppmerksom på at lagerbeholdning kan variere fra butikk til butikk. Det kan være leveringstid på enkelte produkter. Dette vil bli opplyst når butikken kontakter deg.

Viktigste egenskaper

  1. Italiensk design
  2. Miljøfokus
  3. Kun hos Comfort
  4. 3 valent krom


Tekniske detaljer

Farge:
Krom
Materiale:
Messing
Leverandør:
FIMA Carlo Frattini
Serie:
Piazza
Overflate:
Blank
Bredde:
20 cm
Høyde:
28,5 cm
Egenskaper:
Veggmontert
Inkludert:
Innbyggingsboks

Dokumentasjon

FIMA Carlo Frattini logo

Kvalitetsleverandør

FIMA tilbyr det bredeste spekteret av løsninger for ethvert baderom. Kvaliteten på materialene, kreativiteten, det elegante og innovative designet med minimalistiske og sofistikerte linjer. En perfekt balanse mellom design, teknologi og kvalitet.

0 Klikk & hent kr 0,00