Comfort Oppdal - Comfortbutikken Rørsenteret AS

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Comfortbutikken Rørsenteret AS

Her er rørlegger'n som gir deg profesjonelle råd. Ta kontakt enten du lurer på noe har et lite problem eller en stor utfordring til oss. Vi kan leverere hele utvalget til Comfort og kanskje vi har noe som passer ekstra godt på ditt bad? Velkommen innom.

Comfortbutikken Rørsenteret AS- ditt rørleggerfirma på Oppdal og i Rennebu

Comfortbutikken Rørsenteret AS er medlem av Comfort Kjeden og vil som regionens største rørleggerbedrift være en viktig aktør innen rørleggertjenesteri I fjellregionen. Vi tar også på oss oppdrag utover nærområdene som Kvikne, Tynset, Alvdal, Folldal, Dombås, Lesja og Otta + nordover fra Oppdal og inn til Trondheim.

Vi utfører alle typer oppdrag, fra de tradisjonelle serviceoppdrag til større prosjekter, og har en moderne butikk på Oppdal med baderomsinnredninger, dusjløsninger, badekar, kraner for kjøkken og bad, sentralstøvsugere samt et rikholdig utvalg av baderomstilbehør. I tillegg har vi et stort lager av rørdeler.

Noen av våre spesialiteter er totalbad, prosjekter, service, sprinkler, varmepumper, gass, gulvvarme og boliger. Vi tegner ditt bad i 3D på storskjerm i butikken. Vi har egen VVS ingeniør.

VI HAR OGSÅ 24 T RØRVAKT: RING 91 31 30 30

Fornøyde kunder – vår mulighet.

Trondheimsv. 49, 7340 Oppdal

Vakttelefon

Åpningstider

Mandag

07:00-16:00

Tirsdag

07:00-16:00

Onsdag

07:00-16:00

Torsdag

07:00-16:00

Fredag

07:00-16:00

Lørdag

Stengt

Søndag

Stengt