Rørlegger i Karmøy | Comfort Karmøy

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Finn din rørlegger & butikk

Alle produkter

Comfort Karmøy AS

Her er rørlegger'n som gir deg profesjonelle råd. Ta kontakt enten du lurer på noe har et lite problem eller en stor utfordring til oss. Vi kan leverere hele utvalget til Comfort og kanskje vi har noe som passer ekstra godt på ditt bad? Velkommen innom.

Comfort Karmøy AS - ditt rørleggerfirma på Karmøy

Comfort Karmøy er medlem av Comfort Kjeden og vil som en av Karmøys største og eldste rørleggerbedrifter være en viktig aktør innen rørleggertjenester på Karmøy.

Vi utfører alle typer oppdrag, fra de tradisjonelle serviceoppdragene til større prosjekter, og har en ny og moderne butikk med baderomsinnredninger, dusjløsninger, badekar, kraner for kjøkken og bad, sentralstøvsugere samt et rikholdig utvalg av baderomstilbehør. I tillegg har vi et stort lager av rørdeler.

Noen av våre spesialiteter er totalbad, prosjekter, service, sprinkler, varmepumper, gulvvarme og boliger.

Fornøyde kunder – vår mulighet.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til vår butikk!

Du finner oss også på facebook!

Sundvegen 26, 4250 Kopervik

Åpningstider

Mandag

09:00–16:30

Tirsdag

09:00–16:30

Onsdag

09:00–16:30

Torsdag

09:00–16:30

Fredag

09:00–16:30

Lørdag

Stengt

Søndag

Stengt

Faglig trygghet

Skal du koble om rørsystem, ha nye skap på badet eller installere vanbåren varme? La en av våre rørleggere se på saken så du slipper frustrasjon og får jobben gjort skikkelig med en gang.

Produktkatalog

I vår nye produktkatalog har vi samlet alt til badet på et sted! Her kan du lese om årets trender, få gode råd og se gjennom hele vårt vareutvalgt. Trykk her for å lese vår produktkatalog