Rørlegger i Haugesund | Comfort Haugesund

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Se oss på Eventyrlig Oppussing!

Comfort Haugesund AS

Erfaring kommer med tiden I 35 år har våre Comfort-rørleggere levert tjenester til det norske folk. Comfort-Kjeden har innpå 100 selvstendige medlemsbedrifter med installasjon og egne butikker over hele landet. Med lokal forankring har vi kunnskap om forholdene der du bor. Helhet og trygghet Kjernen i vårt tilbud er kort og godt å gi alle våre kunder en helhetsløsning. Uansett om du skal kjøpe en ny servant, bytte varmesystem eller installere vann og avløp i et helt hus, skal du kunne kjøpe alt materiell og all installasjon på en og samme plass. På kjøpet får du dessuten den trygghet det innebærer å stole på en ledende faghandelskjede. Sertifisering og godkjenninge Alle våre rørleggerbedrifter har sentral godgjenning og er sertifiserte etter våtromsnormen.Vi behandler alle prosjekt med samme profesjonalitet, stort som lite. Totalkostnad og tidsplan får du i forkant og vi er kjent for å holde hva vi lover. Pris og kvalitet Som en toneangivende aktør på markedet har vi selvsagt også mulighet til å tilby svært konkurransedyktige priser og vi samarbeider bare med de mest anerkjente leverandørene. Våre beste ambassadører er våre mange fornøyde kunder.

Longhammerveien 7, 5536 Haugesund

Åpningstider

Mandag

10:00-18:00

Tirsdag

10:00-18:00

Onsdag

10:00-18:00

Torsdag

10:00-18:00

Fredag

10:00-17:00

Lørdag

10:00-14:00

Søndag

Stengt

Faglig trygghet

Skal du koble om rørsystem, ha nye skap på badet eller installere vanbåren varme? La en av våre rørleggere se på saken så du slipper frustrasjon og får jobben gjort skikkelig med en gang.

Produktkatalog

I vår nye produktkatalog har vi samlet alt til badet på et sted! Her kan du lese om årets trender, få gode råd og se gjennom hele vårt vareutvalgt. Trykk her for å lese vår produktkatalog

Boligmappa

Nødvendig dokumentasjon på arbeid utført av våre fagfolk, lagrer vi i boligmappa

0 Klikk & hent kr 0,00