Rørlegger i Askim, Mysen og Slitu | Comfort Askim & Mysen

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Comfort Slitu

Askim & Mysen Rør AS

Vi tilbyr alle tjenester innenfor rørleggerfaget: service, boliger, næringsbygg, industri, innenfor varme, sanitær, sprinkler, kjøling m.m. Våre butikker har flotte utstillinger av baderom, dusjløsninger, bade- og boblekar og en rikholdig flisutstilling med fliser til alle formål. Vårt foretak har kunnskap innefor alle arbeidsområder av rørleggerfaget med spesialkompetanse på varme og baderomsrehabilitering.

Moreneveien 1, 1859 Slitu

Vakttelefon

Åpningstider

Mandag

07:00-17:00

Tirsdag

07:00-17:00

Onsdag

07:00-17:00

Torsdag

07:00-18:00

Fredag

07:00-17:00

Lørdag

09:00-14:00

Søndag

Stengt

Askim & Mysen Rør AS

Askim og Mysen rør AS er Norges største Comfort butikk. Vår butikk ( 800 kvm ) har mange flotte utstillinger med fliser og innredninger. Vi fornyer oss stadig etter trender og dekker behovet innenfor de fleste stilarter. Våre kunderådgivere hjelper deg med å designe ditt drømmebad.

Besøk vår nettside

Faglig trygghet

Skal du koble om rørsystem, ha nye skap på badet eller installere vanbåren varme? La en av våre rørleggere se på saken så du slipper frustrasjon og får jobben gjort skikkelig med en gang.

Produktkatalog

I vår nye produktkatalog har vi samlet alt til badet på et sted! Her kan du lese om årets trender, få gode råd og se gjennom hele vårt vareutvalgt. Trykk her for å lese vår produktkatalog

Boligmappa

Nødvendig dokumentasjon på arbeid utført av våre fagfolk, lagrer vi i boligmappa