Rørlegger i Sarpsborg | Comfort Sarpsborg

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Ingard Langsholdt AS

Her er rørlegger'n som gir deg profesjonelle råd. Ta kontakt enten du lurer på noe har et lite problem eller en stor utfordring til oss. Vi kan leverere hele utvalget til Comfort og kanskje vi har noe som passer ekstra godt på ditt bad? Velkommen innom.

Om du vil ha det lekent og fargerikt, rolig og harmonisk, rent og ryddig eller frekt og moderne – vi gir deg muligheten til å vise hvem du er - med stilfulle detaljer og spennende ideer. Kvalitet er noe som styrer vår tankegang og alle våre produkter!

Ta turen innom oss på Tunejordet for en hyggelig prat med en av våre ansatte. Vi viser deg rundt i vår nye, flotte butikk og gir deg råd og hjelp til det du måtte trenge.

Er du opptatt av å kutte fyringsutgiftene – så hjelper vi deg med det. I vår nye varmepumpeavdeling kan vi gi deg nyttige spareråd og tilbud.

Se også www.langsholdt.no

Ordfører Thorbjørnsensv.3, 1711 Sarpsborg

Vakttelefon

Åpningstider

Mandag

12:00-16:00

Tirsdag

12:00-16:00

Onsdag

12:00-16:00

Torsdag

12:00-16:00

Fredag

12:00-16:00

Lørdag

10:00-13:00

Søndag

Stengt

Faglig trygghet

Skal du koble om rørsystem, ha nye skap på badet eller installere vanbåren varme? La en av våre rørleggere se på saken så du slipper frustrasjon og får jobben gjort skikkelig med en gang.

Produktkatalog

I vår nye produktkatalog har vi samlet alt til badet på et sted! Her kan du lese om årets trender, få gode råd og se gjennom hele vårt vareutvalgt. Trykk her for å lese vår produktkatalog

Boligmappa

Nødvendig dokumentasjon på arbeid utført av våre fagfolk, lagrer vi i boligmappa