Rørlegger i Fredrikstad | Comfort Fredrikstad

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Se oss på Eventyrlig Oppussing!

Comfort Fredrikstad Arne Nilsen AS

Her er rørlegger'n som gir deg profesjonelle råd. Ta kontakt enten du lurer på noe har et lite problem eller en stor utfordring til oss. Vi kan leverere hele utvalget til Comfort og kanskje vi har noe som passer ekstra godt på ditt bad? Velkommen innom.

Velkommen til vår flotte butikk. Vi har stort utvalg. Mange utstilte baderomsmøbler, stor boblekar-steam og dusj avdeling. En spennende eksklusiv utstilling av drømmebadet. Flott showrom hvor dere kan prøve ulike badekar, massasjekar og Geberit aquaclean, toalettet som rengjor deg med vann. Stort utvalg av baderomstepper, håndkler, såpedispensere mm i lekre farger. Fortsatt stort utvalg av rør, deler og reservedeler.

Velkommen innom til inspirasjon for fornyelse av badet.

Snakk med oss om:

Alt til badet

Servicerørlegger

Graving

Rehabilitering

TV Inspeksjon

Høytrykkspyling

Gelertsens gate 7, 1608 Fredrikstad

Åpningstider

Mandag

09:00-16:30

Tirsdag

09:00-16:30

Onsdag

09:00-16:30

Torsdag

09:00-18:00

Fredag

09:00-16:30

Lørdag

09:00-14:00

Søndag

Stengt

Faglig trygghet

Skal du koble om rørsystem, ha nye skap på badet eller installere vanbåren varme? La en av våre rørleggere se på saken så du slipper frustrasjon og får jobben gjort skikkelig med en gang.

Produktkatalog

I vår nye produktkatalog har vi samlet alt til badet på et sted! Her kan du lese om årets trender, få gode råd og se gjennom hele vårt vareutvalgt. Trykk her for å lese vår produktkatalog

Boligmappa

Nødvendig dokumentasjon på arbeid utført av våre fagfolk, lagrer vi i boligmappa

0 Klikk & hent kr 0,00