Rørlegger i Oslo | Comfort Alna

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget

Comfort Alna

Norges Rørleggerbedrift AS

46425343
Brobekkveien 106a, 0528 Oslo Se på kart

Åpningstider

  1. mandag 07:00 - 15:00
  2. tirsdag 07:00 - 15:00
  3. onsdag 07:00 - 15:00
  4. torsdag 07:00 - 15:00
  5. fredag 07:00 - 15:00
  6. lørdag Stengt
  7. søndag Stengt

Butikken vår vil bli stengt fra 29.07.2020! Vi ønsker å informere alle våre kunder om at butikken vil bli stengt fra 29.juni 2020. Vi kommer til å fortsette som Comfort Alna- Norges Rørleggerbedrift AS. Kontakt oss gjerne hvis du hjelp av en rørlegger.

I butikken får du den hjelpen du trenger

  • Rørdeler/reservedeler Vi har stort utvalg av vann og avløpsdeler. Kom innom for veiledning og/eller hjelp til arbeidet
  • Små rørleggeroppdrag i butikk Vi hjelper deg med både små og store prosjekter. Kom innom så gir vi deg noen råd på veien.

Våre rørleggertjenester

Gjør et kupp i billigkroken !

Mer info finner du på vår Facebook siden!

Brobekkveien 106a, 0582 Oslo Se på kart
22. mai 2020 - kl. 09:00 - 17:00
Følg oss på Facebook!

Velkommen til oss!

Drømmer du om en ny baderomsinnredning? Sjekk www.comfort.no ! Der finner du noe for deg. Følg oss på Instagaram (@comfort_alna) og på Facebook!

Følg oss på Facebook!

Comfort Alna søker etter prosjektleder! Er det deg?

Har du lyst på nye utfordringer? Ønsker du å jobbe for en av landets ledende rørleggerkjeder? Trives du med høyt tempo i et hyggelig og uformelt miljø? Da kan jobb hos Comfort Alna være den riktige jobben for deg! Comfort Alna består av tre avdelinger (anlegg, sprinkler og service) med til sammen 27 ansatte. De ansatte består av avdelingssjefer, prosjektledere, rørleggere, lærlinger og mange dyktige montører. Hvordan vil arbeidsdagen din se ut? Som prosjektleder i Comfort Alna får du frihet under ansvar. Vi tror på din evne til å overgå kundenes forventninger gjennom din kunnskap, driv og interesse. Rollen som prosjektleder innebærer det overordnende ansvaret for et eller flere prosjekter, fra planlegging til leveranse. Du kommer også til å være ansvarlig for at ethvert prosjekt er i tråd med våre høye krav til kvalitet og sikkerhet. Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være: Prosjektoppfølging; økonomi, personala, innkjøp, kvalitet og HMS. Lede og engasjere medarbeidere. Anbuds-og tilbudsregning på prosjekter. Utvikle og bevare kunderelasjoner. Tydelig kommunikasjon med byggeledelse, ledere og medarbeidere. Hvorfor skal du velge Comfort Alna? ...en stilling i et solid selskap med trygge vilkår for deg og din familie. ...en stilling med gode muligheter for personlig utvikling. ...en arbeidsdag med fleksibilitet og mulighet til å styre dagen selv. ...en arbeidsplass med uformelt og sosialt arbeidsmiljø. ...en haug av karrièremuligheter. Kvalifikasjoner: Ingeniørutdanning eller annen teknisk utdanning( rett erfaring kan veie opp for manglende utdanning). God kompetanse innenfor VVS og kjennskap til bransjen. Noen år med erfaring innen prosjektledelse. Svennebrev er ønskelig. God økonomisk- og IT forståelse. God skandinavisk muntlig og skriftlig formuleringsevne. Førekort :B Hvis du : -har faglig stolthet og holder kunnskap og evnene dine ved like, -har gode kommunikasjonsevner -er selvstendig og jobber strukturert og systematisk, -er serviceinnstilt og løsningsorientert, -er en initiativtaker og tar ansvar for resultater, -er pålitelig -samarbeider godt og er en lagspiller, - jobber effektiv under press og håndterer mange oppgaver samtidig, IKKE VENT, SØK JOBB HOS OSS! Søknadene behandles fortløpende. Kontakt: mm@nrbas.no

Jobbannonse finner du også på vår Facebook-side!
0 Klikk & hent kr 0,00