Oppussing av bad og vaskerom | Comfort

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!

Oppussing av bad og vaskerom

Vi hjelper deg med å skape drømmebadet ditt fra A til Å! Uavhengig av om baderommet skal være lite eller stort, praktisk eller spainspirert, ha dusjkabinett eller dusjvegger - så vil vi bidra til å skape et rom for gode opplevelser. Med hjertet for faget yter vi kvalitet i alle ledd for at du skal være i trygge hender.

Dansani Calidris baderomsmøbel i valgfri grønnfarge
  • Drømmebadet fra A til Å

Våre dyktige fagfolk kan hjelpe deg med hele – eller deler – av oppussingsprosessen.

  • Hjelp til design og innredning

I flere av butikkene våre møter du dyktige interiørarkitekter som kan hjelpe deg sortere tankene dine, og komme med innspill til inspirasjon og ulike stilretninger som møter drømmene dine. 

  • Hjelp til plantegning og 3D-tegning av badet

Når du skal pusse opp badet er det viktig med en god plantegning. Bruk kontaktskjemaet under, så tar vi en prat om hvilke behov og ønsker du har for det nye badet. Når vi har nok informasjon om rommet, tegner vi ut et planløsningsforslag sammen. 

  • Befaring

Befaring er et av de viktigste stegene på veien til nytt bad. Det er her rørleggeren sjekker status på rør og andre viktige deler av bygget. Under befaringen kommer røreleggeren med smarte tips og forslag til løsninger som du kanskje ikke har tenkt over selv. Bestill befaring i kontaktskjemaet under, eller ved å dra innom din nærmeste Comfort-butikk. Etter befaringen vil du få et pristilbud på jobben som skal gjøres.

  • Prosjektledelse

Når du skal pusse opp badet er det viktig å ha god logistikk mellom de involverte, og en klar fremdriftsplan. Om du hverken har tid eller lyst til å holde i prosjektstyringen selv, er dette noe vi gjerne bidrar med. 

  • Selve oppussingen

Våre dyktige fagfolk kan ta på seg hele jobben med å pusse opp eller bygge det nye drømmebadet ditt. Å pusse opp et bad tar i gjennomsnitt fire uker, og det er viktig at jobben utføres av fagfolk. Da kan du være trygg på at arbeidet er riktig utført, og at du har garantiene og dokumentasjonen du trenger.

Sjekk også ut våre andre tjenester

Akutt rørlegger

Har du en alvorlig situasjon ved ditt røranlegg som forårsaker skader på hus og omgivelser? Trenger dette akutt assistanse? Ta kontakt, vi vil hjelpe deg!

Ferdig Montert - alt om montering

Våre rørleggere monterer alt vi selger! Hvis du ser "Ferdig Montert"-pris på produktsiden, betyr det at du får montering inkludert i prisen. Hvis "Ferdig Montert"- pris ikke vises, ta kontakt med din lokale Comfort-butikk...

Serviceoppdrag rørlegger

Våre rørleggere utfører alle typer rørleggerarbeid i hus og hytter. Ta kontakt, så hjelper vi deg med både små og store jobber!

Avtal befaring

Ønsker du å pusse opp badet? Eller vil du ha en utekran på ditt utekjøkken? Uansett hva jobben er kan vi hjelpe deg!

Varme og inneklima

Er du på jakt etter ny varmtvannsbereder, varmepumpe eller varmeløsninger? Comfort leverer energieffektive varmeløsninger innen vann, varme og energi.

Service på varmeanlegg

Det er smart å ha en årlig sjekk av varmeanlegget i boligen. Våre fagfolk har kompetanse på å utføre service på varmeanlegget ditt, som sikrer at anlegget blir grundig undersøkt og funksjonstestet. 
Pusse opp badet med hjelp fra Comfort.

Råd fra eksperten

Veien til drømmebadet: Nytt bad fra A til Å

0 Klikk & hent kr 0,00