Rørlegger i Knarvik | Comfort Knarvik

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Se oss på Eventyrlig Oppussing!

AS Haugland VVS

Her er rørlegger'n som gir deg profesjonelle råd. Ta kontakt enten du lurer på noe har et lite problem eller en stor utfordring til oss. Vi kan leverere hele utvalget til Comfort og kanskje vi har noe som passer ekstra godt på ditt bad? Velkommen innom.

 

Trenger du rørlegger? Ved å bruke oss, er du garantert fagkunnskap og kontuinitet, fordi bedriften vår har eksistert i mer enn 50 år.

Badet er boligens mest kompliserte rom å bygge, for mangen også det dyreste rommet. Våre erfarne fagfolk kjenner regelverket og vet å bygge bad etter dagens skjerpede krav. Enten du vil følge nøye med eller om du ønsker å reise bort i byggeprosessen, vi gjør det som passer deg best.

Vi vil være med å bidra til at ditt bad blir slik som DU ønsker. Vi kommer hjem til deg på befaring og tegner badet akkurat slik som du vil ha det. Vi er også behjelpelig med råd og løsninger hvis du er i tvil om innredning og detaljer på badet ditt.

Lurer du på hvordan badet ditt vil se ut når det er ferdig??? Hos oss kan du se det fra alle mulige vinkler og gjøre de siste endringene på veien mot drømmebadet. Vi benytter oss av markedets beste tegneprogram

Vi har nå en mer moderne baderomsbutikk etter en oppussing i 2012. I butikken har vi stort utvalg av vvs-artikler og flotte oppdaterte utstillinger av baderomsmøbler og utstyr.

Velkommen innom til inspirasjon for fornyelse av badet.

I tillegg til flott butikk har vi også meget god kompetanse på miljøvennlige, energieffektive og kostnadsbesparende løsninger innen varme.

Vi har også et stort lager av rør, deler, reservedeler til utstyr og rørleggerkompetanse i butikken. Vi hjelper til med det meste.

Kom innom for en fagprat.

Klikk her for å besøke vår side på Facebook

Lyngveien 2, 5914 Isdalstø

Åpningstider

Mandag

09:00-16:30

Tirsdag

09:00-16:30

Onsdag

09:00-16:30

Torsdag

09:00-16:30

Fredag

09:00-19:00

Lørdag

10:00-15:00

Søndag

Stengt

Faglig trygghet

Skal du koble om rørsystem, ha nye skap på badet eller installere vanbåren varme? La en av våre rørleggere se på saken så du slipper frustrasjon og får jobben gjort skikkelig med en gang.

Produktkatalog

I vår nye produktkatalog har vi samlet alt til badet på et sted! Her kan du lese om årets trender, få gode råd og se gjennom hele vårt vareutvalgt. Trykk her for å lese vår produktkatalog

Boligmappa

Nødvendig dokumentasjon på arbeid utført av våre fagfolk, lagrer vi i boligmappa

0 Klikk & hent kr 0,00