Rørlegger i Bremnes | Comfort Bremnes

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Finn din rørlegger & butikk

Alle produkter

Helle Elecon AS

Her er rørlegger'n som gir deg profesjonelle råd. Ta kontakt enten du lurer på noe har et lite problem eller en stor utfordring til oss. Vi kan leverere hele utvalget til Comfort og kanskje vi har noe som passer ekstra godt på ditt bad? Velkommen innom.

Vi er en godt etablert VVS butikk i Svortland sentrum i Bømlo kommune.

Som en del av Comfort-kjeden er vi både din lokale rørlegger og en del av Norges eldste rørleggerkjede. Comfort-rørleggere har stått bak titusenvis av bad og andre installasjoner i Norge siden oppstarten i 1974 og vet hvilke løsninger du bør velge for å bli fornøyd med resultatet i mange år fremover. Vi kommer gjerne tidlig inn i prosessen, med råd eller på befaring. Og vi forsvinner ikke om du skulle ha spørsmål fem år etter jobben er gjort. Vi kan ta ansvaret for hele prosjekter fra A til Å og stiller også opp når toalettet må skiftes eller kranen er lekk. Snakk med oss om alt innen rør, sanitær og varme i deres bolig. Enten om det gjelder nybygg, rehabilitering eller serviceoppdrag. Om jobben er stor eller liten er du alltid velkommen til oss!

Kom innom butikken, eller ta kontakt på telefon eller epost!

Kyrkjegardsvegen 4, 5430 Bremnes

Åpningstider

Mandag

10:00 - 16:00

Tirsdag

10:00 - 16:00

Onsdag

10:00 - 16:00

Torsdag

10:00 - 16:00

Fredag

10:00 - 16:00

Lørdag

10:00 - 14:00

Søndag

Stengt

Faglig trygghet

Skal du koble om rørsystem, ha nye skap på badet eller installere vanbåren varme? La en av våre rørleggere se på saken så du slipper frustrasjon og får jobben gjort skikkelig med en gang.

Produktkatalog

I vår nye produktkatalog har vi samlet alt til badet på et sted! Her kan du lese om årets trender, få gode råd og se gjennom hele vårt vareutvalgt. Trykk her for å lese vår produktkatalog

Boligmappa

Nødvendig dokumentasjon på arbeid utført av våre fagfolk, lagrer vi i boligmappa