Rørlegger i Kongsvinger | Comfort Kongsvinger

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Finn din rørlegger & butikk

Alle produkter

Vinger Flis og Bad AS

Her er rørlegger'n som gir deg profesjonelle råd. Ta kontakt enten du lurer på noe har et lite problem eller en stor utfordring til oss. Vi kan leverere hele utvalget til Comfort og kanskje vi har noe som passer ekstra godt på ditt bad? Velkommen innom.

I butikken hos oss finner Du fliser fra Modena, bad- og  vaskeromsmøbler, klosetter/servanter,  kraner, dusjløsninger og alt annet som trengs til badet.

Og har vi ikke akkurat det Du ser etter, hjelper vi Deg mer enn gjerne med å skaffe det for Deg!

Hovedgeskjeften vår er totalrenovering av bad, og vi leverer "full pakke". Dvs. at du som kunde har kun èn å forholde deg til. Vi tar hånd om alt det andre. Vi kommer gjerne på befaring hjem til deg, og gir deg et uforpliktende tilbud.

Vi holder til i enden av Gjemselund fotballstadion, med egen gratis parkering. Ta turen innom oss idag!

Brugata 49, 2212 Kongsvinger

Åpningstider

Mandag

09:00-16:00

Tirsdag

09:00-16:00

Onsdag

09:00-16:00

Torsdag

09:00-16:00

Fredag

09:00-16:00

Lørdag

10:00-14:00

Søndag

Stengt

Faglig trygghet

Skal du koble om rørsystem, ha nye skap på badet eller installere vanbåren varme? La en av våre rørleggere se på saken så du slipper frustrasjon og får jobben gjort skikkelig med en gang.

Produktkatalog

I vår nye produktkatalog har vi samlet alt til badet på et sted! Her kan du lese om årets trender, få gode råd og se gjennom hele vårt vareutvalgt. Trykk her for å lese vår produktkatalog

Boligmappa

Nødvendig dokumentasjon på arbeid utført av våre fagfolk, lagrer vi i boligmappa