Rørlegger i Drammen | Comfort Strømsø

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Se oss på Eventyrlig Oppussing!

Jensen Varme & Sanitær AS

Trenger du rørlegger? Ved å bruke oss, er du garantert fagkunnskap og kontuinitet, fordi bedriften vår har eksistert i mer enn 85 år.

Vi tar ansvar for ditt oppdrag både før, under og etter oppdraget er avsluttet. Våre folk yter sitt beste til både små og store oppdrag".

Vi holder til på Strømsø i Drammen og har en butikk på ca 350 kvm. 

I butikken har vi stort utvalg av vvs-artikler og flotte oppdaterte utstillinger av baderomsmøbler og utstyr. Vi fører merker som Linn Bad, Dansani, Vedum, Foss Bad, Villeroy & Boch, Duravit, Vikingbad, Interform

Velkommen innom til inspirasjon for fornyelse av badet.

I tillegg til flott butikk har vi også meget god kompetanse på miljøvennlige, energieffektive og kostnadsbesparende løsninger innen varme.

Vi har også et stort lager av rør, deler, reservedeler til utstyr og rørleggerkompetanse i butikken. Vi hjelper med det meste.

Kom innom for en fagprat.

Vi har gratis kundeparkeringsplass i bakgården.

Tordenskiolds gate 55, 3044 Drammen

Åpningstider

Mandag

08:00-16:30

Tirsdag

08:00-16:30

Onsdag

08:00-16:30

Torsdag

08:00-17:00

Fredag

08:00-16:30

Lørdag

09:30-14:00

Søndag

Stengt

Rørleggern med hjerte for faget!

Vi utfører alle typer rørleggerarbeid. Totalbad, serviceoppdrag og større prosjekter.  Kontakt oss, så hjelper vi deg gjerne. 

Faglig trygghet

Skal du koble om rørsystem, ha nye skap på badet eller installere vanbåren varme? La en av våre rørleggere se på saken så du slipper frustrasjon og får jobben gjort skikkelig med en gang.

Produktkatalog

I vår nye produktkatalog har vi samlet alt til badet på et sted! Her kan du lese om årets trender, få gode råd og se gjennom hele vårt vareutvalgt. Trykk her for å lese vår produktkatalog

Boligmappa

Nødvendig dokumentasjon på arbeid utført av våre fagfolk, lagrer vi i boligmappa

0 Klikk & hent kr 0,00