Avtal befaring | Comfort

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!

Avtal befaring

Ønsker du å pusse opp badet? Eller vil du ha en utekran på ditt utekjøkken? Uansett hva jobben er kan vi hjelpe deg!

Comfort-rørlegger med hendene på hoften

Pusse opp badet? Vi kommer på befaring hos deg! 

En av våre prosjektledere kommer hjem til deg og gjør en faglig vurdering av badet ditt. Befaringen avdekker badets tekniske standard og vil gi de beste forutsetninger før vi setter igang arbeidet

Bestill befaring hos din lokale Comfort-rørlegger i dag 

Ta kontakt for et uforpliktende pristilbud!

Beskriv oppdraget og legg gjerne ved en plantegning om du har, så kontakter vi deg så snart som mulig.

(Valgfritt)

Personopplysningene dine (navn, adresse, e-post, telefonnummer) vil bli sendt til valgt Comfort-bedrift, slik at du kan bli kontaktet. Les mer om personvern her.

Sjekk også ut våre andre tjenester

Akutt rørlegger

Har du en alvorlig situasjon ved ditt røranlegg som forårsaker skader på hus og omgivelser? Trenger dette akutt assistanse? Ta kontakt, vi vil hjelpe deg!

Ferdig Montert - alt om montering

Våre rørleggere monterer alt vi selger! Hvis du ser "Ferdig Montert"-pris på produktsiden, betyr det at du får montering inkludert i prisen. Hvis "Ferdig Montert"- pris ikke vises, ta kontakt med din lokale Comfort-butikk...

Serviceoppdrag rørlegger

Våre rørleggere utfører alle typer rørleggerarbeid i hus og hytter. Ta kontakt, så hjelper vi deg med både små og store jobber!

Oppussing av bad og vaskerom

Vi hjelper deg med å skape drømmebadet ditt fra A til Å! Uavhengig av om baderommet skal være lite eller stort, praktisk eller spainspirert, ha dusjkabinett eller dusjvegger - så vil vi bidra til å skape et rom for gode...

Varme og inneklima

Er du på jakt etter ny varmtvannsbereder, varmepumpe eller varmeløsninger? Comfort leverer energieffektive varmeløsninger innen vann, varme og energi.

Service på varmeanlegg

Det er smart å ha en årlig sjekk av varmeanlegget i boligen. Våre fagfolk har kompetanse på å utføre service på varmeanlegget ditt, som sikrer at anlegget blir grundig undersøkt og funksjonstestet. 
0 Klikk & hent kr 0,00