Comfort Ferdig Bad. La oss hjelpe deg!

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget

Comfort Ferdig Bad. La oss hjelpe deg!

Vi ønsker å hjelpe deg med å skape ditt drømmebad. Uavhengig av om baderommet skal være lite eller stort, praktisk eller spa-inspirert, ha dusjkabinett eller dusjvegger - så vil vi bidra til å skape et rom for gode opplevelser.

For oss handler det om kvalitet og trygghet. På badet er det indre like viktig som det ytre, og arbeidet skal gjennomføres til avtalt tid og pris.

Du skal være trygg på valgene du har tatt, enten det er snakk om rørlegger til et lite eller stort prosjekt. Derfor har vi rørleggere over hele landet, som kjenner til forholdene der du bor. Vi samarbeider kun med nøye utvalgte leverandører, som vi vet tilbyr produkter du vil være fornøyd med i mange år fremover.

Dette er noe av det vi kan hjelpe deg med:

  • Drømmebadet fra A til Å

Våre dyktige fagfolk kan hjelpe deg med hele – eller deler – av oppussingsprosessen.

  • Hjelp til design og innredning

I flere av butikkene våre møter du dyktige interiørarkitekter som kan hjelpe deg sortere tankene dine, og komme med innspill til inspirasjon og ulike stilretninger som møter drømmene dine. 

  • Hjelp til plantegning og 3D-tegning av badet

Når du skal pusse opp badet er det viktig med en god plantegning. Bruk kontaktskjemaet under, så tar vi en prat om hvilke behov og ønsker du har for det nye badet. Når vi har nok informasjon om rommet, tegner vi ut et planløsningsforslag sammen. 

  • Befaring

Befaring er et av de viktigste stegene på veien til nytt bad. Det er her rørleggeren sjekker status på rør og andre viktige deler av bygget. Under befaringen kommer røreleggeren med smarte tips og forslag til løsninger som du kanskje ikke har tenkt over selv. Bestill befaring i kontaktskjemaet under, eller ved å dra innom din nærmeste Comfort-butikk. Etter befaringen vil du få et pristilbud på jobben som skal gjøres.

  • Prosjektledelse

Når du skal pusse opp badet er det viktig å ha god logistikk mellom de involverte, og en klar fremdriftsplan. Om du hverken har tid eller lyst til å holde i prosjektstyringen selv, er dette noe vi gjerne bidrar med. 

  • Selve oppussingen

Våre dyktige fagfolk kan ta på seg hele jobben med å pusse opp eller bygge det nye drømmebadet ditt. Å pusse opp et bad tar i gjennomsnitt fire uker, og det er viktig at jobben utføres av fagfolk. Da kan du være trygg på at arbeidet er riktig utført, og at du har garantiene og dokumentasjonen du trenger.

Ta kontakt for et uforpliktende pristilbud!

Beskriv oppdraget og legg gjerne ved en plantegning om du har, så kontakter vi deg så snart som mulig.

(Valgfritt)

Råd fra eksperten

Veien til drømmebadet: Nytt bad fra A til Å

0 Klikk & hent kr 0,00