Norges eldste rørleggerkjede | Comfort

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!

Norges eldste rørleggerkjede

Comfort rørlegger med rør

Vi er rørleggere med lidenskap for faget. I over 50 år har Comforts rørleggere levert tjenester på tvers av landet. Med våre over 60 faghandler er vi klare til å hjelpe deg med alt fra planlegging til montering. Vi har lokal forankring og kunnskap om forholdene der du bor.

Trygghet 

Kjernen i vårt tilbud er kort og godt å gi alle våre kunder en helhetsløsning. Uansett om du skal kjøpe en ny servant, bytte varmesystem eller installere vann og avløp i et helt hus, skal du kunne kjøpe alt materiell og all installasjon på en og samme plass. På kjøpet får du dessuten den trygghet det innebærer å stole på en ledende kjede med faghandler med rørleggere med lidenskap for faget.

Kvalitet 

Som en toneangivende aktør på markedet har vi selvsagt også mulighet til å tilby konkurransedyktige priser og vi samarbeider bare med de mest anerkjente leverandørene. Våre beste ambassadører er våre mange fornøyde kunder.

Comforts Historie

Comfort er Norges eldste rørleggerkjede, med 50 års erfaring. Her er et kort blikk inn i vår historie:

1974: Comfort–Kjeden etableres i Norge

I 1974 ble Comfort-gruppens Interesseforening startet av en testgruppe på 20 rørleggerbedrifter. Av disse er fortsatt fem medlemmer i dag. F. Jørgensen i Halden, som også åpnet den aller første Comfort-butikken, Kristiansen & Støkket AS på Fjellhamar, Arne Nilsen i Fredrikstad, Svein Ruud AS på Brumunddal og Lorents I. Larsen i Kristiansand (Reiersen VVS i dag).

1975: Nye butikker

Fra 1975 til 1979 konsentrerte man seg først og fremst om å bygge nye butikker og å komme i gang med markedsføringen. F. Jørgensen A/S i Halden åpnet Norges første Comfortbutikk i mai 1975.

1979: Comfort blir aksjeselskap

Fra 1979 har Comfort-Kjeden vært drevet som et aksjeselskap, hvor alle rørleggerbedriftene som er medlemmer er eiere. Comfort fikk helt fra starten et godt samarbeid med produsenter og leverandører. De så Comfort som en spennende nyskapning i bransjen.

1982: Herre i eget hus

1. juli 1982 flyttet Comfort-Kjeden virksomheten sin ut av fra grossistens og inn i egne lokaler, i Stålfjæra.

1985: Landsdekkende

I 1985 ble Comfort representert i alle landets fylker, da Kåven Rørleggerforretning AS i Lakselv brakte den røde C-en også til Finnmark.

1989: Comfort-Kjeden vinner Gullfuglen

I 1989 ble Comfort-Kjeden AS utnevnt til årets bedrift og vant Gullfuglen med følgende begrunnelse:

"Comfort-Kjeden er valgt til årets Gullfugl-vinner fordi de har gjort et banebrytende arbeid i VVS-bransjen. En frivillig kjedes vei til suksess går gjennom medlemmenes lojalitet. Comfort-Kjeden er på god vei."

1992: Færre grossister

Comfort reduserer antall grossister, for å oppnå best mulig priser. Fra en rekke leverandører, reduseres antallet nå til to.

1994: Comfort-skolen

Comfort-Kjeden har alltid vært opptatt av opplæring. I 1994 resulterer dette i Comfort-skolen, hvor over 100 ansatte, på seks ulike steder i landet, i løpet av ett år deltar på fire helgesamlinger. Fravær første år: Null.

2001: Butikk med rørlegger

For første gang gikk Comfort-Kjeden ut av huset og hentet inn profesjonelle krefter til utviklingen av et nytt butikk-konsept. Tanken bak var å skulle gjøre det så enkelt som mulig for kunden å handle bad og relaterte produkter.

2005: Egen teknisk varmekonsulent

Fagområdet varme og energi får stadig større fokus i kjeden. Innen både vann- og gassbåren energi ser man et potensiale som må utnyttes. I 2005 får kjedekontoret også en egen teknisk varmekonsulent.

2006: Comfort-Kjeden kjøper Syberg VVS

Syberg VVS er en selvstendig , frittstående VVS-grossist med fokus på kostnadseffektiv distribusjon.

2015: Comfort-Kjeden  

Comfort-Kjeden AS er bygget opp som en frivillig kjede. Hver av aksjonærene har 1 aksje og lik stemmerett i generalforsamlingen. I 2015 selger Comfort-Kjeden Syberg VVS til Brødrene Dahl.

2019: Comfort-Kjeden er med og etablerer VVS Norge

For å møte tøffere konkurranse i både privat- og proffmarkedet, etablerer Comfort og Bademiljø VVS Norge.

Sentraladministrasjonen holder til i Nils Hansens vei 8 på Bryn i Oslo. 

Sentralbord: +47 415 95 900

Mail: firmapost@vvsnorge.no

0 Klikk & hent kr 0,00