Trygt og enkelt – dette er Ferdig Montert | Comfort

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!

Inspirasjon og råd

Trygt og enkelt – dette er Ferdig Montert

Enkel oppgradering av toalettet med Ferdig Montert

Ikke alle har tid eller mulighet til å pusse opp fra bunnen av hver gang de vil oppgradere badet. Med Ferdig Montert fra Comfort kan du enkelt fornye deler av badet på en trygg og forutsigbar måte.

Innovasjon i rørleggeryrket

Glenn Rune Mathisen er eier og daglig leder av Comfort Akershus Rør AS. Med over 15 års erfaring fra bransjen ser han behovet for flere digitale løsninger.

Ferdig Montert gjør det forutsigbart og enklere for kunden å oppgradere hjemmet. Mathisen forteller om mulighetene Ferdig Montert gir:

– Kunden finner alt av priser og tilbud på nett og sammenlikner priser mellom ulike aktører. Ferdig Montert er en start på en god digital kundereise, men der du i tillegg har fagkompetansen tilgjengelig, sier han og legger til:

- Ferdig Montert er jo forutsigbart for oss også. Det er enkelt å få bestillingene på e-post, og etter en prat med kunde vet vi akkurat hva som skal gjøres.

Med Ferdig Montert fra Comfort kan du enkelt bytte elementer på ditt bad.

Mathisen påpeker hvor viktig det er å bruke fagfolk ved bytte av produkter eller annet arbeid på kjøkken eller bad.

– Hvis man for eksempel skal ha en ny do, så er det ikke bare selve toalettet som skal byttes. Vi skifter alltid klosettmoffa og kranen, og vi tar med de komponentene som trengs, sier han.

Effektivisering er et stikkord i de fleste bransjer, og rørleggeryrket er intet unntak. Produkter og materiell er en viktig bidragsyter for en trygg og rask montering.

– Selv om deler av monteringen har blitt enklere og kan gjøres raskere, så krever dette egentlig enda mer kunnskap. Det er her vi som fagpersoner gir kunder trygghet. For om du ikke gjør montering riktig, kan det bli lekkasjer, opplyser fagsjef i Comfort Thomas Sæther.

Den nye avhendingsloven, som kom 1. januar i år, stiller strenge krav til sporbarhet. Det vil si at alt arbeid må bli dokumentert. Selv om man kanskje ønsker å gjøre ting selv, er det lurt å bruke håndverkere når man skal gjøre endringer på kjøkken eller bad. Skjer det en lekkasje eller liknende, kan det oppstå problemer med forsikringsselskapet.

Med Ferdig Montert har du muligheten til å oppgradere badet ditt, uten å måtte gå for en hel oppussing. Hva med et nytt og stilig blandebatteri i svart, eller et nytt baderomsmøbel med lune tredetaljer?

Enkel oppgradering av toalettet med Ferdig Montert fra Comfort-rørleggeren

OVERLAT JOBBEN TIL RØRLEGGEREN: Skal du fornye badet gjør du det klokt i overlate jobben til fagpersoner.

Slik fungerer Ferdig Montert

Ferdig Montert gir forutsigbarhet på pris, og du slipper dermed fakturaen som noen ganger kan være overraskende. På Comforts nettsider finner du enkelt hvilke produkter som inngår i Ferdig Montert og ser du noe du trenger, legger du bare produktet i handlekurven. Velg så nærmeste Comfort-butikk slik at bestillingen sendes dit.

– Butikken vil da kontakte deg, og det er her det faglige innholdet kommer inn. Vi bistår med hjelp om du har spørsmål, og gjennom rådføring forsikrer vi om at det er dette produktet du faktisk er på jakt etter, sier Sæther.

Comfort-rørlegger kommer så hjem til deg og monterer produktet.

– Vi bytter likt mot likt – kjøkkenkran mot kjøkkenkran. Med Ferdig Montert er det ikke snakk om rørarbeid, forteller Sæther.

Rørlegger tar med søppel om kunden ønsker det, og leverer det til avfallsstasjon for kildesortering.

Et behov for enklere løsninger

– Med Ferdig Montert åpnes det utrolige muligheter for kunden, sier Thomas Sæther.

Sæther forteller at etter lanseringen i 2021, har Ferdig Montert fått gode tilbakemeldinger både fra Comfort-rørleggere i butikk og fra kunder.

– Når vi ser hvor utfordrende oppussingsprosjekter kan være, så ønsker vi å gjøre det enkelt og trygt for kunden. Med Ferdig Montert får man også fagkompetansen våre rørleggere besitter, sier Sæther, og fortsetter:

– Fagkompetanse er utrolig viktig enten det er på badet, kjøkkenet eller utekranen. Det er en grunn til at rørleggere har 4,5 års utdannelse

Dette er Ferdig Montert:

 • Forutsigbart – aldri mer overraskende fakturaer
 • Enkelt – du kan velge Ferdig Montert både i nettbutikk og butikk
 • Kvalitet – arbeid utført av dyktige og erfarne rørleggere med lidenskap for faget
 • Trygghet – kvalitet og sikkerhet med Norges eldste rørleggerkjede

Ønsker du en enkel oppgradering på badet? Vi har et stort utvalg av kraner, dusjer og møbler. I tillegg finner du dyktige rørleggere som kan monterte produktene for deg. Les mer om Ferdig Montert her.

 

Oras Oramix Dusjbatteri 4200518 Produktbilde Tilpasset.jpg
 • Ferdig Montert
 • Anbefalt

Oras Oramix Dusjbatteri

Trykkstyrt dusjkran som sikrer jevn dusjtemperatur.

Tilgjengelige farger

 • Leverandør:Oras
 • Farge:Krom
 • Overflate:Blank

1 790,-

Totalt med montering: 4 290,-

Oras Saga Kjøkkenkran 4200419 Produktbilde Tilpasset.jpg
 • Ferdig Montert

Oras Saga Kjøkkenkran

Kjøkkenkran med svingbar tut og perlator.

Tilgjengelige farger

 • Leverandør:Oras
 • Farge:Krom
 • Høyde:16,8 cm

1 350,-

Totalt med montering: 3 900,-

6002811_comfort.jpg
 • Ferdig Montert

Porsgrund Pro Toalett

Gulvstående toalett fra Porsgrund og serien Pro med skjult S-lås og sittehøyde på 40 cm.

Tilgjengelige farger

 • Leverandør:Porsgrund Bad
 • Material(er):Porselen
 • Bredde:35,5 cm
 • Høyde:82 cm
 • Dybde:65 cm

2 990,-

Totalt med montering: 7 180,-

 

0 Klikk & hent kr 0,00