Tre grunner til å velge vegghengt toalett

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!

Inspirasjon og råd

Tre grunner til å velge vegghengt toalett

Glow 66 vegghengt toalett uten spylekant fra Geberit

Vegghengt toalett har blitt en soleklar favoritt blant nordmenn på baderommet. Toalettet har mange fordeler, og gir blant annet et fint, visuelt uttrykk. Her er tre grunner til hvorfor du bør velge vegghengt toalett.

Vegghengt toalett er enklere å rengjøre

– Siden skålen på et vegghengt toalett henger på veggen, er det enklere å rengjøre både under og rundt toalettet. Du slipper at det samler seg støv rundt skålen på gulvet, og du vil bruke mindre tid på rengjøring.

Vegghengt toalett gir et nettere uttrykk

– Et vegghengt toalett har innebygget sisterne, som går i ett med resten av veggen. Derfor virker det som om toalettet tar mindre plass på baderommet, og du vil få et luftigere preg.

Glow 66 vegghengt toalett med nett design og uten spylekant fra Porsgrund Bad

DESIGNSKÅL: Et vegghengt toalett gir et nettere uttrykk på badet. Her ser du Glow Rimfree®66 toalett fra Porsgrund Bad uten spylekant og med et design som forenkler rengjøringen

Du får isolert tank

– Sisternen som bygges inn har en isolert tank. Dette er en fordel fordi det ikke blir kondens rundt tanken – noe som ofte kan være et problem på eldre gulvstående toaletter. I tillegg vil du oppleve noe mindre støy når du skyller ned.

AquaClean Mera dusjtoalett og den utenpåliggende sisternen Monolith fra Geberit

VEGGHENGT DUSJTOALETT: AquaClean Mera byr på mange komfortfunksjoner, blant annet behagelig rengjøring med temperert vann. Toalettet har i tillegg integrert luktavsug, som hindrer vond lukt på badet, og Rimfree toalettskål for enkel rengjøring. Andre funksjoner den er utstyrt med er føner og oppvarmet sete, som styres via fjernkontroll. Her ser du dusjtoalettet sammen med den utenpåliggende sisternen Geberit Monolith.

Les også: Slik fungerer et dusjtoalett

Kan monteres på nye og gamle bad

Skal du bygge nytt eller totalrenovere, er det å inkludere et vegghengt toalett i planene et naturlig valg – men du kan også få vegghengt toalett uten å måtte totalrenovere hele badet. 

Et vegghengt toalett kan monteres på de fleste baderom, selv om det enkelte ganger vil kreve ekstra tilpassing for å få bygget inn sisternen. Eller du kan gå for en løsning med utenpåliggende sisterne, men dette er noe en rørlegger kan vurdere på befaring.

Dette er prosessen ved å montere et vegghengt toalett:

1. En rørlegger monterer sisternen til eksisterende vegg og kobler til vann og avløp.

2. Sisternen kles inn med plater, flislegges eller behandles med en overflate som tåler våtromsbruk. Dette kan du gjøre selv, eller få hjelp av en håndverker til. 

3. Når dette er på plass, kommer rørlegger tilbake og monterer på veggskålen og trykkplaten.

Bestiller du vegghengt toalett hos oss, kan du få det ferdig montert. Se hele utvalget av vegghengte toaletter herog finn din nærmeste Comfort-butikk her!

0 Klikk & hent kr 0,00