Tre grunner til å velge vegghengt toalett

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget

Inspirasjon og råd

Tre grunner til å velge vegghengt toalett

Vegghengt toalett har blitt den nye standarden i norske hjem.

Vegghengt toalett har blitt en soleklar favoritt blant nordmenn på baderommet. Toalettet har mange fordeler, og gir blant annet et fint, visuelt uttrykk.

Her deler Hanne Skjemstad, fagansvarlig for Comfort-butikkene, tre grunner til hvorfor du bør velge vegghengt toalett.

Vegghengt toalett er enklere å rengjøre

– Siden skålen på et vegghengt toalett henger på veggen, er det enklere å rengjøre både under og rundt toalettet. Du slipper at det samler seg støv rundt skålen på gulvet, og du vil bruke mindre tid på rengjøring.

Vegghengt toalett gir et nettere uttrykk

– Et vegghengt toalett har innebygget sisterne, som går i ett med resten av veggen. Derfor virker det som om toalettet tar mindre plass på baderommet, og du vil få et luftigere preg.

Du får isolert tank

– Sisternen som bygges inn har en isolert tank. Dette er en fordel fordi det ikke blir kondens rundt tanken – noe som ofte kan være et problem på gulvstående toaletter. I tillegg vil du oppleve noe mindre støy når du skyller ned.

VEGGHENGT DUSJTOALETT: Geberit AquaClean Mera Dusjtoalett står for tidløs eleganse. Materiale av høy kvalitet, myke linjer og flytende overganger. Aqua Clean Mera byr på mange komfortfunksjoner, blant annet behagelig rengjøring med temperert vann. Det er i tillegg integrert luktavsug og Rimfree toalettskål for enkel rengjøring. Andre funksjoner den er utstyrt med er føner og oppvarmet sete som styres via fjernkontroll, som også kan app styres. 

 

Kan monteres på nye og gamle bad

Skal du bygge nytt eller totalrenovere, er det å inkludere et vegghengt toalett i planene et naturlig valg – men du kan også få vegghengt toalett uten å måtte totalrenovere hele badet. 

Ifølge Hanne kan toalettet monteres på de fleste baderom, selv om det enkelte ganger vil kreve ekstra tilpassing for å få bygget inn sisternen. Dette er noe en rørlegger kan vurdere på befaring.

Dette er prosessen ved å montere et vegghengt toalett:

1. En rørlegger monterer sisternen til eksisterende vegg og kobler til vann og avløp.

2. Sisternen kles inn med plater, flislegges eller behandles med en overflate som tåler våtromsbruk. Dette kan du gjøre selv, eller få hjelp av en håndverker til. 

3. Når dette er på plass, kommer rørlegger tilbake og monterer på veggskålen og trykkplaten.

Bestiller du vegghengt toalett hos oss, kan du få det ferdig montert. Se hele utvalget av vegghengte toaletter her, og finn din nærmeste Comfort-butikk her!

0 Klikk & hent kr 0,00