Smarte baderomsvalg ga luksusfølelsen | Comfort

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!

Inspirasjon og råd

Smarte baderomsvalg ga luksusfølelsen

Smarte baderomsvalg på badet til Sylvia

Sylvia og mannen strevde med å finne oppussingsnøkkelen på sitt lille 70-talls bad. Ved å flytte toalettet, falt brikkene på plass. Comfort Lade i Trondheim var de eneste som fant en god løsning på akkurat det.

– Mange av løsningene ble gjort fordi det er liten plass. Nå føles badet mer romslig, og det har blitt både praktisk og fint. Vi er kjempefornøyd! sier Sylvia.

Badet ble bygget sammen med huset på 1970-tallet. Baderomsmøblene hadde samme plassering som nå, utenom toalettet. Familien var fornøyd med det lyse uttrykket, men fant seg ikke helt til rette.

– Det var en lekkasje en gang, og da ble det satt opp et dusjkabinett. Helt grusomt. Vi måtte smyge oss fra dusjen og forbi der toalettet sto før, sier Sylvia og ler.

Praktiske løsninger og god oppbevaring

Selv toåringen i huset har fått glede av den nye løsningen. 

– Dørene kan skyves inn, så nå har vi plass til en liten balje til toåringen. Da kan vi sitte og plaske uten å komme i klem med dusjdørene.

Pile dusjoppbevaring i hvitt fra INR

PRAKTISK DUSJLØSNING: Den nye dusjløsningen har innfellbare dører, men det beste er nok den praktiske dusjoppbevaringen som skjuler seg i dusjprofilen. Dusjløsningen «LINC Niagara» med hvite profiler og dusjoppbevaringen «PILE», begge fra INR.

Med begrenset plass, og en toåring i hus, er oppbevaring og praktiske løsninger viktig for familien.

– Siden badet er lite, er det fint å kunne rydde unna bleier og ting som tar plass. Den forrige benkeløsningen hadde ikke oppbevaring, men det har vi nå. I tillegg har vi fått to fine hyller på siden ved det runde speilet, sier Sylvia og legger til:

– Helhetsinntrykket er at badet både er praktisk og fint på samme tid. Servanten for eksempel er smart plassert oppå benken så alt ble litte granne høyere. Det gjør at det føles bedre å bruke vasken.

Smart oppbevaring med Dansani Inzo baderomsmøbel i nordisk eik som går fra vegg til veggDansani Inzo baderomsmøbel i nordisk eik med smart skuffeinnredning

SMART OPPBEVARING: Utnytt plassen på badet med baderomsmøbel som går fra vegg til vegg. Baderomsmøbelet «Inzo» i fargen nordisk eik fra Dansani.

Hyller til oppbevaring i nordisk eik fra Dansani

Gjennomtenkte baderomsdetaljer

Bak fra det runde speilet kommer et varmt lys som supplerer det naturlige lyset fra vinduene. Et minimalistisk og stilrent uttrykk preger det nye badet. Servantkranens gullfarge, som hentes igjen i dusjløsningen og de andre detaljene på badet, var et bevisst valg som komplement til grå vegg og blå fliser.

– Innimellom tar man altfor trygge valg, og da får kjedelige resultater. Vi synes gull funket best sammen med de kalde fargene ellers i rommet. Gull mykner opp og «varmer».

Fima Spillo Up XS servantkran i børstet gull

VARME DETALJER: Sylvia og mannen har gått for detaljer i gull, noe som står i fin kontrast mot baderomsinnredningen i eik og de kalde fargene på gulv og vegger. Servantkranen «Spillo Up» i børstet gull er fra Fima.

Fima Spillo up dusjett med takdusj i gull

LUKSUS MED TAKDUSJ: Det nye badet gir Sylvia og familen hotellfølelse. Dusjsettet «Spillo up» i børstet gull fra Fima.

Få eksperthjelp

Gull og varme preger også håndklevarmeren, diskré plassert ved siden av dusjdørene. Sistnevnte har fått praktisk oppbevaring i selve dørene med plass til både sjampoer og badeender. Det er mange valg som er tatt, og Sylvia er glad for en ryddig prosess i en hektisk hverdag.

– Comfort var de eneste som fant løsningen på problemet med plassering av toalettet. Vi var innom mange steder, men løsningen de skisserte var den vi gikk for til slutt. Servicen har vært veldig bra, og de har vært hyggelige og imøtekommende, og tatt oss med underveis, sier Sylvia, som koser seg med følelsen hun får på badet:

– Vi er fornøyde med at vi fikk et bad som ga oss hotellfølelsen. Litt luksus i hverdagen, sier Sylvia og smiler.

INR LINC Line håndkletørker i polert messing

VARM START PÅ DAGEN: Gi baderommet det lille ekstra med håndkletørker. Håndkletørker «LINC Line» i polert messing fra INR.

Purus Corner Pearl designsluk i gull

DESIGNSLUK: Designsluket setter prikken over i-en på badet til Sylvia og mannen. Hjørnesluket «Corner Pearl Gold» fra Purus.

Drømmer du om å pusse opp badet? Ta kontakt med din lokale Comfort-forhandler, så hjelper vi deg på veien! Vi bistår gjerne med alt fra montering av produkter på badet til prosjektledelse. Les mer om tjenestene våre her.

0 Klikk & hent kr 0,00