Smart kjøkken til hytte uten strøm | Comfort

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!

Inspirasjon og råd

Smart kjøkken til hytte uten strøm

Hyttekjøkken uten strøm med gassovn

Slik kan du oppfylle drømmen om et velfungerende kjøkken på hytta.

Med gassprodukter kan du oppfylle drømmen om et godt velfungerende hyttekjøkken, selv uten eller med begrenset tilgang til strøm. 

Her er fire smarte gassprodukter til hytta:

1. Kjøleskap uten strøm

Hytte uten strøm har en naturlig sjarm, men det er likevel enkelte produkter vi gjerne er avhengig av for å kunne nyte hyttelivet til det fulle. Muligheten til å oppbevare ferskvarer som kjøtt og melk er en av dem. Gass er en effektiv energikilde til kjøling av mat, og har du hytte uten eller med begrenset tilgang til strøm, kan et gasskjøleskap være en god løsning. 

Før du kan bruke gasskjøleskapet må gassen tennes. Dette gjør du raskt og enkelt når du først kommer på hytta. Kjøleskapet tennes ved hjelp av innstillingene for tenning og temperaturjustering, som ofte er installert på bunnen av skapet. 

Om du er lei av å ligge på knærne for å tenne gasskjøleskapet, er Cuisine 110 l. fra Sunwind er perfekt alternativ. Her er alleinnstillingene plassert øverst på skapet, noe som gjør det enkelt og behagelig å bruke. Gasskjøleskapet har også 10 liters fryseboks og er helt stillegående. 

Her kan du se hele utvalget av produkter til hyttekjøkkenet.

2. Matlaging med gass

Begrenset tilgang til strøm trenger ikke å være et hinder for matgleden. Med en praktisk gasskomfyr, kan du kokkelere som om du sto hjemme på ditt eget kjøkken.

Med en gasskomfyr har du full kontroll på varmen, og kan regulere den fra veldig svak til veldig høy varme på et øyeblikk. Stekeovnen i en gasskomfyr kan kreve litt trening i begynnelsen, da den ikke har tradisjonell over- og undervarme – bare undervarme. Derfor kan det være smart å velge en modell med grillelement i topp, slik at du kan bruke denne mot slutten av steketiden. 

Er du på jakt etter en gasskomfyr, kan bordkomfyren Cuisine fra Sunwind være noe for deg. Denne har fire gassbluss og gasstekeovn med grillelement. Som bordkomfyr passer den perfekt på et lite hyttekjøkken, da den kan plasseres på kjøkkenbenken eller et lite stykke ned i kjøkkeninnredningen. 

Cuisine-modellen leveres også med et smart lokk. Når ovnen er i bruk løftes det opp for å beskytte omgivelsene mot fettsprut. Når komfyren ikke er i bruk, kan lokket legges ned og komfyren brukes som en ekstra kjøkkenbenk. Husk at bordkomfyren må plasseres på et ikke-brennbart materiale.

GASSPRODUKTER TIL HYTTA FRA SUNDWIND (f.v.): Bordkomfyr Cuisine – hvit, gassalarm 12/230 volt, kaffetrakter for gassbluss – Home Away og gasskjøleskap Cuisine 110 l.

3. Fersk kaffe – helt uten strøm

Er du en dem som ikke kan starte dagen uten din faste morgenkaffe? Med Home Away kaffetrakter for gassbluss fra Sunwind har du raskt og enkelt en rykende fersk kaffekopp – uten å måtte bruke strøm. 

Kaffetrakteren passer også perfekt på telttur, stranden eller hjemme i hagen, og kan brukes på både gassbluss, gassgrill eller ild. 

4. Husk gassalarm! 

Har du gassprodukter på hytta, er det viktig å ha en gassalarm. Med denne kan du sove godt uten å være redd for en eventuell gasslekkasje. Gassalarmen 12/230 volt fra Sunwind er et smart produkt som reagerer på tettheten av gasser i luften, og som gir deg en høy varslingslyd om den oppdager en lekkasje.

Med klikk & hent kan du raskt og enkelt bestille det du trenger til oppussingen av hyttekjøkkenet. Velg den Comfort-butikken som ligger nærmest hytta, og hent varene dine på vei til fjells! 

0 Klikk & hent kr 0,00