Slik velger du riktig slukrist | Comfort

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!

Inspirasjon og råd

Slik velger du riktig slukrist

Purs Line designsluk

Velger du riktig, kan slukristen bli et blikkfang på baderommet, som tilfører både eleganse og trendy design.

Slukristen på badet er kanskje ikke det du tenker mest på når du drømmer om et stilfullt og elegant baderom. Den er jo der først og fremst av praktiske grunner? 

Men velger du riktig, kan slukristen bli et blikkfang på baderommet, som løfter helhetsinntrykket. Og best av alt – det er en enkel måte å oppgradere badet på, uten å måtte pusse opp. 

Selve slukristen er noe du enkelt kan bytte selv, men det krever at du bytter til en rist av samme type som du allerede har. Har du i dag et klassisk sluk, krever det dessverre totalrenovering for å få «designsluk» – den moderne og elegante slukrennen som vi bare ser mer og mer av. 

Her guider vi deg gjennom det store utvalget, og hjelper deg å velge riktig slukrist til ditt bad!

Slukrist i gull og messing

Detaljer i messing og gull har lenge vært en av de største trendene på baderommet. Vi elsker denne trenden!

Passer for: Deg som ønsker en luksuriøs følelse på badet, eller deg som ønsker et gjennomført resultat med detaljer i gull eller messing. 

Slukrist i gull fra Purus.

GULL OG GLITTER: Har du allerede montert et Purus Corner designsluk kan du enkelt skifte ut ristene. Her ser du "Pearl" hjørnesluk i gull fra Purus. 

Klassisk slukrist med moderne design 

Den klassiske slukristen er gjerne firkantet eller rund, og plassert midt på dusjgulvet. Men klassisk trenger ikke å bety kjedelig – det er disse slukristene et bevis på.

Gi dusjopplevelsen et lite visuelt løft, og bytt ut den gamle slukristen med en moderne versjon. Det er en perfekt «quick fix» når den gamle slukristen begynner å se litt sliten ut, eller om du rett og slett har lyst på en liten oppdatering. 

Passer for: Deg som har rundt eller kvadratisk sluk i dag, og som ønsker en liten oppdatering. 

Les også: Derfor bør en fagperson montere sluk på baderommet

«Usynlig» slukrist til hjørner 

Vil du ha et helhetlig og elegant utrykk på badet? Da kan en "usynlig" slukrist til hjørnet i dusjen være noe for deg. Denne løsningen lar deg dekke slukristen med samme type flis som du bruker i resten av dusjsonen. Resultatet er et elegant og nesten usynlig hjørnesluk.

Passer for: Deg som ønsker at sluket skal være «usynlig», og som ønsker deg et moderne og elegant utrykk på badet.

«Designsluk», moderne slukrenner 

Et designsluk er kort forklart en moderne og praktisk løsning, hvor sluket legges som en smal rist langs den ene veggen i dusjen. I tillegg til å gi et visuelt fint utrykk, slipper du endelig å stå på sluket når du dusjer – noe som gir en helt ny dusjopplevelse. Har du designsluk, kan du velge mellom flere spennende – og ikke minst personlige – design.

Les også: Seks gode grunner til å velge designsluk 

Passer for: Deg som skal totalrenovere eller bygge nytt, og som har lyst på den nye standarden innen sluk. Designsluk kommer i en rekke farger og utførelser som gir baderommet det lille ekstra. 

Designsluk fra Gerbit.

DESIGNSLUK FRA GEBERIT: Her er designsluk fra serien Geberit Cleanline60, som har en fleksibel lengde på 30-90 cm. 

Vær trygg! Vi har en rørlegger nær deg som kan montere alt du kjøper. Finn din nærmeste Comfort-butikk her

0 Klikk & hent kr 0,00