Slik skaper du spafølelsen hjemme på badet | Comfort

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!

Inspirasjon og råd

Slik skaper du spafølelsen hjemme på badet

Spafølelse på bad med badekar

Slik skaper du følelsen av spa og velvære hjemme på ditt eget bad.

Det er ikke uten grunn at vi skandinavere betegnes som verdensmestere i å ha det koselig, og nå er det badets tur. Å skape et rom som man faktisk har lyst til å oppholde seg i er målet, og stikkordene er velvære og spa. 

Her er våre beste tips for å skape spafølelsen hjemme på badet! 

Gi speilet den plassen det fortjener 

Store speil med godt ansiktslys skaper ro og velvære på badet, i tillegg til å være både praktisk og dekorativt. Et stort speil øker romfølelsen på både små og store bad. 

Runde speil, som disse fra Svedbergs og Linn Bad, gir badet en uventet detalj, og fungerer som blikkfang. Det runde speilet fra Linn Bad har frostet lyskant og berøringspanel med dimmer, av/på og gir deg mulighet til å regulere fargetemperaturen.  

Tips! Å bytte speil er en enkel måte å gi badet et lite løft uten å måtte totalrenovere.  

Rundt speil med lys fra Linn Bad.

RUNDT SPEIL: Speilet "Finden" fra Linn Bad har frostet lyskant rundt hele speilet som kan dimmes ettersom hvilken stemning du ønsker å skape på badet. 

Ro ned med avslappende duft og levende lys 

Vårt beste tips for å skape spafølelsen hjemme på badet – hver dag, er å bruke duftlys. Med duftlys velger du selv hvor markant du vil at lukten skal være. Duftlys kan spre god lukt på baderommet gjennom flere måneder uten at du trenger å gjøre noe spesielt. Dekorative og stemningsfult kan de også være. 

Duftlys på bad.

AVSLAPPENDE SPA PÅ FÅ MINUTTER: Avslappende duft og levende lys kan forvandle badet ditt.  

Detaljer i tre og dekorativ oppbevaring 

For at du skal oppholde deg lenge i et rom trenger det to ting: ro og orden. Velvære og rot går ikke akkurat hånd i hånd, og for å skape spafølelsen hjemme på ditt eget bad gjelder det å rydde bort alt det som ikke trenger å stå fremme. Hold deg til naturlige materialer og innred med bokser og krukker i forskjellige størrelser i materialer som tre og bambus. 

RO OG ORDEN: Legg merke til den dekorative kurven som blir brukt til å oppbevare håndduker, og detaljene i tre og marmor som gir et rent og ryddig område rundt vasken. 

Synk ned i badekaret

Ingenting sier velvære mer enn å koble av med et varmt bad. Skal du bygge nytt eller totalrenovere, og ønsker å skape et bad inspirert av spaopplevelsen, kan et frittstående helstøpt badekar være det lille ekstra. Dette krever litt gulvplass, men har du plass vil et slikt badekar, gi et eksklusivt og stilrent utrykk.

Frittstående badekar fra VikingBad.

KOBLE AV: Å koble av er enkelt i dette badekaret fra VikingBad

Planlegging er alfa omega om du skal totalrenovere badet og ønsker å skape en spesiell stil. Snakk med din lokale Comfort-butikk, eller send oss en forespørsel her, så hjelper vi deg på veien mot drømmebadet! 

Få stilen! 

Linn Bad Finden Speil

Finden rundt speil med frosta LED lyskant og berøringspanel.

Tilgjengelige farger

  • Leverandør:Linn Bad
  • Bredde:60 cm
  • Høyde:60 cm
  • Dybde:3 cm

7 340,-

Turiform Bambus Badekarbro

Den naturlige bambusen med sin varme farge er en moderne utgave av treverk vi er kjent med i den skandinaviske stilen.

Tilgjengelige farger

  • Leverandør:Turiform
  • Farge:Lys tre

479,-

0 Klikk & hent kr 0,00