Slik skaper du spafølelsen hjemme på badet

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Se oss på Eventyrlig Oppussing!

Inspirasjon og råd

Slik skaper du spafølelsen hjemme på badet

En av høstens store trender på baderommet er å skape et avslappende og mykt rom som man faktisk ønsker å oppholde seg i. Slik skaper du følelsen av spa og velvære hjemme på ditt eget bad.

Når mørket senker seg øker behovet vårt for å ha det lunt og varmt rundt oss. Det er ikke uten grunn at vi skandinavere betegnes som verdensmestere i å ha det koselig, og nå er det badets tur. Å skape et rom som man faktisk har lyst til å oppholde seg ier målet, og stikkordene er velvære og spa. 

Her er våre beste tips for å skape spafølelsen hjemme på badet! 

Gi speilet den plassen det fortjener 

Store speil med godt ansiktslys skaper ro og velvære på badet, i tillegg til å være både praktisk og dekorativt. Et stort speil øker romfølelsen på både små og store bad. 

Runde speil, som disse fra Dansani og Linn Bad, gir badet en uventet detalj, og fungerer som blikkfang. Det runde speilet fra Linn Bad har frostet lyskant og berøringspanel med dimmer, av/på og gir deg mulighet til å regulere fargetemperaturen. 

Supplementer med et dekorativt bordspeil, som dette fra GoBad

Tips! Å bytte speil er en enkel måte å gi badet et lite løft uten å måtte totalrenovere.  

RUNDT SPEIL: Det runde speilet på veggen er en del av baderomsserien Linn Bad Mari 100 cm i grå matt.

Ro ned med avslappende duft og levende lys 

Avslappende duft og levende lyskan forvandle badet ditt til et avslappende spa på få minutter. 

Vårt beste tips for å skape spafølelsen hjemme på badet – hver dag, er å bruke duftpinner. Med duftpinner velger du selv hvor markant du vil at lukten skal være. Duftpinner kan spre god lukt på baderommet gjennom flere måneder uten at du trenger å gjøre noe spesielt. Dekorative kan de også være, som denne i keramikk fra Villa Collection

Slapp av i tekstiler i duse farger 

Gjør baderommet lunt og mykt med tekstiler i duse farger. Vintage badematte fra Coram Nordic får du i både beige og grå, og den runde strukturen gjør matten myk og kosete. 

Gå for en nøytral og ensfarget palett, og velg tekstiler av god kvalitet. 

Detaljer i tre og dekorativ oppbevaring 

For at du skal oppholde deg lenge i et rom trenger det to ting: ro og orden. Velvære og rot går ikke akkurat hånd i hånd, og for å skape spafølelsen hjemme på ditt eget bad gjelder det å rydde bort alt det som ikke trenger å stå fremme. Hold deg til naturlige materialer og innred med bokser og krukker i forskjellige størrelser i materialer som tre og stoff. 

Helstøpt badekar 

Ingenting sier velvære mer enn å koble av med et varmt bad. Skal du bygge nytt eller totalrenovere, og ønsker å skape et bad inspirert av spaopplevelsen, kan et frittstående helstøpt badekar være det lille ekstra. Dette krever litt gulvplass, men har du plass vil et slikt badekar, for eksempel dette ovale badekaret fra Vikingbad, gi et eksklusivt og stilrent utrykk.

FÅ SPAFØLELSEN: Dette ovale badekaret fra Vikingbad gir deg garantert spafølelsen.

Tips! Planlegging er alfa omega om du skal totalrenovere badet og ønsker å skape en spesiell stil. Snakk med en av våre fagarbeidere i butikk, så hjelper vi deg på veien mot drømmebadet. 

0 Klikk & hent kr 0,00