Slik gjør du baderommet klart til jul | Comfort

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!

Inspirasjon og råd

Slik gjør du baderommet klart til jul

Velværeprodukter og baderomstilbehør til jul

Ønsker du å gi badet en liten oppgradering før jul, eller rett og slett litt julestemning? Slik gjør du det.

Julen er rett rundt hjørnet, og kanskje skal du ha besøk av både venner og svigermor? Da er det på tide å gjøre noe med tingene du har irritert deg over på badet hele høsten, som det løse toalettsetet og dusjhodet som ikke fungerer optimalt. 

– Når vi skal ha besøk vil vi gjerne vise frem hjemmet vårt fra sin beste side. Mange tenker at «baderommet kan jeg ikke gjøre noe selv med uansett», og unnskylder seg med at det er dyrt og tidkrevende å pusse opp, forteller Inger Elisabeth Løvstad ved Comfort Skøyen. 

– Dette er ikke sant, og er du ute etter en liten oppgradering, kommer du langt med å bare sette av en ettermiddag. 

Her er hennes beste tips til små grep som du selv kan gjøre før jul! 

Bytt toalettsetet

Å bytte toalettsete tar cirka 30 minutter, litt avhengig av hvilket toalett du har. Gå for et trendy toalettsete i svart, eller en praktisk og moderne modell med soft-close. Hent inspirasjon fra vårt store utvalg av toalettseter her.

– Det finnes mange ulike toalettseter, og for å være sikker på at du kjøper et sete som passer, anbefaler jeg å ta bilde av ditt eksisterende sete før du drar til butikken. Da er du sikker på at du får et sete som passer, råder Inger Elisabeth.

Les også: Dette irriterer oss mest på baderommet

NYTT TOALETTSETE: Det sorte toalettsete Sway Norden fra Pressalit skaper en fin kontrast til baderommet.

Bytt dusjhodet og dusjsettet 

Mange tenker nok at et dusjhode er et dusjhode, men å bytte ut det gamle dusjhodet med et som er nytt, større og finere kan gjøre stor forskjell – både for helhetsinntrykket på badet og for dusjopplevelsen. 

– Skal du bytte hele settet med slange, dusjhode og stang, er det lurt å ta mål mellom skruehullene på dusjstangen, slik at du slipper å borre nye hull i flisene, tipser Inger Elisabeth. 

OPPGRADER BADEROMMET FØR JUL: Ved å bytte dusjhode og dusjsett kan baderommet få et helt nytt uttrykk. 

Nytt bad med nytt tilbehør 

Detaljer i svart eller gull, en fargerik skål til smykker og hårstrikk og myke tekstiler - det skal ikke så mye til før badet både ser og oppleves som nytt.

Gjør baderommet klart til gjestene ved å bytte ut de gamle hånddukene, såpekoppen og dorullholderen med noe nytt!

Pynt til jul – også på badet 

Mens vi pynter både hager, stuer og kjøkken med nisser, lys og juletrær, er det ett rom som ofte forblir som det alltid er: Baderommet.

– Pynt badet med nisser, granbar og duftlys med julelukt, og julestemningen vil garantert stige flere hakk, tipser Inger Elisabeth. 

Velværeprodukter og tilbehør til badet

JULEPRODUKTER TIL BADEROMMET (f.v.): Zone Denmark Nova pedalspann i grå, Flytende såpe Delray Beach: Kokos, Flytende såpe Delray Beach: Olive Oil, Zone Denmark Nova One tannglass i gråDusjsåpe Delray Beach: Kokos, Zone Denmark Nova One såpedispenser i grå, Zone Denmark Nova One toalettbørste i grå, Dusjsåpe Delray Beach: Olive Oil, Turiform Bris håndkle 50x70 i fargene antrasitt og blå.

Mer inspirasjon til baderommet finner du på vår Pinterest- og Instagram-konto!

0 Klikk & hent kr 0,00