Slik fungerer et dusjtoalett | Comfort

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!

Inspirasjon og råd

Slik fungerer et dusjtoalett

Geberit Alba dusjtoalett i hvit

Et dusjtoalett gir en helt ny følelse av velvære på baderommet. Her svarer vi på spørsmålene du kanskje ikke tørr å stille høyt, og forklarer hvordan dusjtoalettet fungerer.

Selv om dusjtoalett er et relativt nytt produkt her i Norge, har det vært en naturlig del av private hjem og offentlige toaletter i Asia i lang tid. Ifølge fagsjef i Comfort, vil et dusjtoalett gi ny komfort og funksjonalitet på badet. 

– Jeg tror vi nordmenn raskt vil få øynene opp for dette produktet etter hvert som det blir vanligere i norske hjem. Tilbakemeldingen fra de som har prøvd, er at de aldri kommer til å gå tilbake til et tradisjonelt toalett. 

Økt hygiene og komfort med dusjtoalett

Et dusjtoalett er, som navnet tilsier, et toalett som med rent, varmt vann dusjer deg ren etter et toalettbesøk. Resultatet er en mer skånsom og grundig rengjøring enn det du vil oppnå ved å bruke toalettpapir, og er både mer hygienisk og komfortabelt.

– Du kan sammenligne det med å vaske hendene. Ville du vasket hendene kun med papir? Neppe! Å rengjøre med vann sparer også miljøet for kostbar produksjon av toalettpapir, sier fagsjef.

Geberit-alba-dusjtoalett-935x984.jpg

SMART SKJØNNHET: Dusjtoalettet AquaClean Alba fra Geberit tilbyr enkle funksjoner og intuitiv betjening - til en vennlig pris!

Slik fungerer et dusjtoalett 

Rent praktisk gjennomføres rengjøringen på et dusjtoalett av en spylearm som er innebygget enten i porselenskålen eller i toalettsetet. Denne styres og reguleres av en fjernkontroll. 

Spylearmen til et dusjtoalett har som regel ulike innstillinger for kvinner og menn. For kvinner kommer en såkalt «lady shower», som er en spylearm plassert lenger frem for skånsom rengjøring, som gir en myk og naturlig intimhygiene. 

– Et dusjtoalett gir økt velvære, og en følelse av luksus, forteller han. 

– I tillegg tar du bedre vare på seg selv, og unngår sårhet som kan oppstå ved bruk av toalettpapir. 

Flere fordeler

I tillegg til å gi bedre komfort og personlig hygiene, er et dusjtoalett mer hygienisk og funksjonelt. 

Spylekanten på tradisjonelle toalett er vanskelige å rengjøre ordentlig, og kan raskt utvikle seg til å bli en bakteriebombe. Et dusjtoalett har åpen spylekant, hvor det så å si er bakteriefritt etter rengjøring.

– I tillegg kommer et dusjtoalett gjerne med en quick release-funksjon, som gjør det enkelt å løfte av setet for rengjøring. Et dusjtoalett har også ofte en soft close-funksjon, hvor toalettsetet lukker seg stille ved hjelp av mykt-lukkende hengsler. 

Noen dusjtoaletter kommer dessuten med luktavsug, som fjerner vond lukt og renser luften direkte fra toalettskålen før den går ut i rommet. 

Enkel rengjøring av Geberit AquaClean Tuma dusjtoalett

HYGIENISK ENKELT: Takket være integrert teknologi og færre utilgjengelige områder, er AquaClean dusjtoalett så å si fullstendig selvrengjørende. 

Så enkelt monteres et dusjtoalett

Hos oss finner du et stort utvalg dusjtoaletter fra Geberit, som har produsert dusjtoaletter siden 1978, og fra Laufen.

LUKSUS: Dusjtoalettet AquaClean Mera er toppmodellen til Geberit, og utmerker seg med enestående design og utmerkede funksjoner.

Bestemmer du deg for å ta steget og bytte ut det tradisjonelle toalettet ditt med et dusjtoalett, vil prosessen variere avhengig av hvilket toalett du har i dag. Har du et nyere vegghengt toalett, som ikke er eldre enn rundt to år, er det enklere å skifte til et dusjtoalett enn om du har et eldre vegghengt eller frittstående toalett, men dette er noe en rørlegger vil kartlegge og presentere ulike løsninger på. 

Er du nysgjerrig på hvordan et dusjtoalett fungerer i praksis, eller har lyst til å vite mer, finner du et stort utvalg fra blant andre Geberit i våre butikker. Finn din nærmeste Comfort-butikk her

 

 • Nyhet

Geberit AquaClean Alba Dusjtoalett

Vegghengt dusjtoalett som ser ut som et tradisjonelt toalett, men kan gjøre så mye mer.

Tilgjengelige farger

 • Leverandør:Geberit
 • Material(er):Porselen
 • Bredde:37,5 cm
 • Dybde:56,5 cm

12 495,-

Geberit AquaClean Mera Classic Dusjtoalett

Geberit AquaClean Mera dusjtoalett er en perfekt kombinasjon av funksjon og design.

Tilgjengelige farger

 • Leverandør:Geberit
 • Material(er):Plast og keramikk
 • Bredde:39,5 cm
 • Dybde:59 cm

46 345,-

Geberit Aquaclean Tuma Classic Dusjtoalett

Geberit AquaClean Tuma tilbyr friskhet og komfort til alle.

Tilgjengelige farger

 • Leverandør:Geberit
 • Material(er):Porselen
 • Bredde:36 cm
 • Høyde:44,6 cm
 • Dybde:55,3 cm

16 475,-

0 Klikk & hent kr 0,00