Fargerike bad

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget

Inspirasjon og råd

Slik får du inn farger på baderommet

INR Aspen

Fargeekspert Dagny Thurmann-Moe forteller deg hvordan du skaper din egen fargerike oase på baderommet.

Farger er definitivt i trendbildet – og ikke bare på stua eller kjøkkenet. I takt med at badet har blitt et personlig rom hvor vi ønsker å slappe av og stresse ned, er det blitt stadig mer vanlig å bytte ut de hvite flisene med fargerik maling.  

Det synes Dagny Thurmann-Moe, ekspert innen farge og trendforecasting hos Dagny Fargestudio, er på tide. 

– Ofte er baderommet et av de få stedene i huset vi kan få være helt i fred, låse døren og skape vår egen lille oase. Lune farger er med på å vekke nettopp denne følelsen, forteller hun. 

Baderom med personlighet

Dagny mener at norske bad i lang tid har vært preget av å være i samme stil, men at vi nå «tar tilbake» baderommet.

– Styr unna det tradisjonelle sterile og kliniske uttrykket og velg i stedet farger som gjør deg rolig, avslappet og glad, forteller Dagny. Hun drømmer selv om et bad i støvete terracottafarger. 

– Vi ser for eksempel alternativer til flis på veggene. Det blir stadig vanligere å bytte ut flis med baderomsplater som kan males. 

Tips! Velger du å legge baderomsplater som du maler i stedet for flis, kan du spare penger når du skal pusse opp. Husk at du i dusjsonen fortsatt må ha fliser. 

STEMNINGSFULLT MED MØRKE FARGER: Med mørekere toner kan du leke deg med belysningen. Hvorfor ikke teste et speil med lys?

Stress ned med naturmaterialer 

Skal du først bygge nytt eller totalrenovere badet, anbefaler Dagny å droppe de hvite flisene og heller trekke inn bærekraftige og varige naturmaterialer, som stein og tre. Det er ikke bare av estetiske grunner: 

– Forskning viser at pulsen og stressnivåer synker når vi tar på treverk og når vi omgir oss med rolige, behagelige farger. Nå som badet endelig har blitt et sted for å slappe av og stresse ned, passer jo det perfekt med disse materialene!

STILIG MED TRE: Badet blir lekkert med naturmaterialer i tillegg til at det skaper et harmonisk uttrykk. Baderomsmøbel er fra serien Element Smal.

Styr unna det tradisjonelle sterile og kliniske uttrykket, og velg i stedet farger som gjør deg rolig, avslappet og glad.

Hold deg oppdatert på de nyeste baderomstrendene! Følg oss på Pinterest og på Instagram

 

Sealskin Vintage Badematte

Badematte av høy kvalitet fra Sealskin.

Tilgjengelige farger

  • Leverandør:Sealskin
  • Lengde:80 cm
  • Bredde:50 cm
  • Material(er):Polyester og bomull

369,-

Staalnacke Core Gjestehåndkle

Deilig, mykt gjestehåndkle i bomull fra Simen Staalnacke-serien.

Tilgjengelige farger

  • Leverandør:Staalnacke
  • Lengde:50 cm
  • Bredde:30 cm
  • Material(er):Bomull

89,-

 

0 Klikk & hent kr 0,00