Skap din egen stil på baderommet med Element Sans

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Inspirasjon og råd

Skap din egen stil på baderommet med Element Sans

Når du skal velge baderomsinnredning er det lurt å tenke langsiktig. Med den nye serien Sans fra Element som utgangspunkt, kan du skape din egen personlige stil – uten at det koster skjorta. Se hvordan!

Baderomsinnredningen din er møbler som du skal ha i mange år fremover, og du gjør lurt i å tenke langsiktig. Selv om det kan være fristende å kaste seg på de siste trendene, kan det i det lange løp lønne seg å gå for en tidløs og nøytral serie, som du heller kan oppdatere med nytt tilbehør og nye detaljer etterhvert som trendene endrer seg. 

Nå har Comfort sin egen møbelserie Element kommet med serien Sans, en helt ny kolleksjon med kvalitetsmøbler til baderommet, som gir deg store muligheter til å skape din personlige stil. Element Sans har et tidløst og moderne design som passer inn over alt. 

– Element Sans-serien finnes i to farger, hvit og grå, og begge i matt utførelse. Dette gir en nøytral base, som du kan personalisere med detaljer som en fin servantkran, grønne planter, fargerike tekstiler og annet tilbehør, forteller Hanne Skjemstad i Comfort. 

Slik kan du få din egen stil på badet med Element Sans

Baderomsmøbler fra Element Sans-serien er et fint utgangspunkt til å få din egen stil på baderommet. Fordi møblene er så tidløse og klassiske, kan du gå for de fargene og detaljene du liker best. Her får du inspirasjon til tre ulike stiler: 

Nordisk stil med inspirasjon fra naturen

Liker du den skandinaviske stilen med rene linjer på baderommet, kan du tilføre Element Sans-serien lyse, minimalistiske produkter. Med elementer i tre og grønne planter kommer den nordiske stilen godt frem.

Her er produktene på moodboardet:

1. Zeta servantkran i hvit fra FIMA Carlo Frattini

2. Dusjnal fra Bovictus

3. Håndkletørker fra Smedbo

4. Badehåndkle fra Bovictus

5. Diverse tilbehør fra Bovictus:

Tannbørstekrus

Såpeskål

Toalettbørste

Pedalbøtte

6. Skittentøyskurv fra Bovictus

Stilsikkert med sort og gull

Foretrekker du flere kontraster, men ønsker likevel å holde det enkelt, kan detaljer i sort og gull være et godt alternativ. Hva med servantkran eller kroker i gull, og toalettsete og kurver i sort?

Her er produktene på moodboardet:  

1. Oppbevaringsboks fra Zone Denmark

2. Gullkrok fra Smedbo

3. Spillo Up servantkran i gull utførelse fra FIMA Carlo Frattini

4. Toalettpapirholder fra Smedbo

5. Urban reserverullholder fra Coram Nordic

6. Sort toalettsete fra Pressalit

7. Diverse tilbehør fra Bovictus:

Toalettbørste

Pedalbøtte

Tannbørstekrus

Såpepumpe

Fargerike og trendy detaljer

Liker du en mer fargerik stil på baderommet, kan du velge blant mye forskjellig tilbehør i ulike farger, slik at du får det akkurat slik du vil ha det.

Her er produktene på moodboardet:

1. Duftolje fra Bovictus

2. Dusjhylle med tre kurver i sort fra Coram Nordic

3. Badehåndkle fra Bovictus

4. Spillo Up innbyggingskran i sort matt fra FIMA Carlo Frattini

5. Diverse tilbehør fra Bovictus

Toalettbørste

Såpepumpe

Dette kjennetegner Element Sans

Element Sans er en møbelserie med mange tilpasningsmuligheter, og passer inn på både store og små baderom. Her er syv fordeler med Element Sans-serien:

1. Moderne design

Element Sans har et lett og moderne design, med glatte fronter og ultratynn servant i ekte sanitærporselen.

2. Servantskap med ekstra høye skuffer

Servantskapet i serien har ekstra høye skuffer, som gir deg god plass til oppbevaring. Du kan velge mellom klassisk hvit matt eller tidsriktig grå matt overflate. og 30 eller 40 cm i bredden.

3. Tre ulike speilløsninger

Til speil kan du velge mellom de tre løsningene firkantet speil, speilskap eller rundt speil. Alle speilene har energisparende LED-belysning.4. Små og store størrelser

Serien finnes i breddene 60, 80, 100 og 120 centimeter. Har du liten plass på baderommet, er baderomsmøbelet i 60 centimeter løsningen. Trenger du et skikkelig familiebad kan du gå for 120 cm-løsningen med dobbel servant.

5. Mye oppbevaring

Har du et lite baderom og vil ha mest mulig oppbevaring, kan du velge speilskap. Har du et større baderom med mer plass, kan et høyskap fra Element Smal-serien være smart. Høyskapet får du i 30 og 40 cm bredde.

6. Mange tilvalg å velge mellom

Element Sans har mange tilvalgsmuligheter, som stikkontakt i speilskapet og tråkurv i høyskapet. Dette er små grep som kan gjøre hverdagen på baderommet lettere.

7. God pris

Prisen på produktene i Element Sans-serien er rimeligere i forhold til mye annet på markedet, men du får likevel god kvalitet.

Her kan du se hele Element Sans-serien – i alle farger og størrelser.

0 Klikk & hent kr 0,00