Skap din egen stil på baderommet med Element Sans

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget

Inspirasjon og råd

Skap din egen stil på baderommet med Element Sans

Når du skal velge baderomsinnredning er det lurt å tenke langsiktig. Med den nye serien Sans fra Element som utgangspunkt, kan du skape din egen personlige stil – uten at det koster skjorta. Se hvordan!

Baderomsinnredningen din er møbler som du skal ha i mange år fremover, og du gjør lurt i å tenke langsiktig. Selv om det kan være fristende å kaste seg på de siste trendene, kan det i det lange løp lønne seg å gå for en tidløs og nøytral serie, som du heller kan oppdatere med nytt tilbehør og nye detaljer etterhvert som trendene endrer seg. 

Nå har vår  egen møbelserie Element kommet med serien Sans, en helt ny kolleksjon med kvalitetsmøbler til baderommet, som gir deg store muligheter til å skape din personlige stil. 

PERSONLIG STIL: Element Sans har et tidløst og moderne design som passer inn på de aller fleste bad. 

En nøytral base 

– Element Sans-serien finnes i to farger, hvit og grå, og begge i matt utførelse. Dette gir en nøytral base, som du kan personalisere med detaljer som en fin servantkran, grønne planter, fargerike tekstiler og annet tilbehør, forteller Hanne Skjemstad i Comfort. 

Baderomsmøbler fra Element Sans-serien er et fint utgangspunkt til å få din egen stil på baderommet.Fordi møblene er så tidløse og klassiske, kan du gå for de fargene og detaljene du liker best.

Her får du inspirasjon til tre ulike stiler: 

Nordisk stil med inspirasjon fra naturen

Liker du den skandinaviske stilen med rene linjer på baderommet, kan du tilføre Element Sans-serien lyse, minimalistiske produkter. Med elementer i tre og grønne planter kommer den nordiske stilen godt frem.

NATURLIG OG NORDISK: 1) En servantkran i hvitt gir et friskt utrykk på badet. Her ser du Zeta servantkran i hvit fra FIMA. 2) La dusjnalen stå i stil til resten av badet. 3) Varme håndduker kan gi deg en god start på dagen. Her ser du håndkletørker fra Smedbo. 4) Fyll baderommet med deilige tekstiler. 5) Skap et gjennomført utrykk på badet ved å la hvitt være den gjennomgående fargen på tilbehør, som tannbørstekrus og toalettbørste. 6) Med en fin skittentøyskurv trenger du ikke lenger gjemme bort skittentøyet. 

Stilsikkert med sort og gull

Foretrekker du flere kontraster, men ønsker likevel å holde det enkelt, kan detaljer i sort og gull være et godt alternativ. Hva med servantkran eller kroker i gull, og toalettsete og kurver i sort?

SORT OG GULL: 1) Samle hårstrikk og andre småting i denne stilige oppbevaringsboksen fra Zone Denmark. 2) La hånddukene hvile på denne gullknaggen fra Smedbo. 3) Det blir ikke mer stilsikkert enn denne servantkranen i gull. Spillo Up servantkran i gull fra FIMA. 4) Skap et gjennomført bad med detaljer i gull.  Hva med en toalettpapirholder fra Smedbo? 5) Hvem har sagt at toalettpapiret må gjemmes bort? Denne reserverullholderen fra Tiger blir et spennende blikkfang. 6) Sorte detaljer preger trendbildet. Nå kan også toalettsetet bli sort! Sort toalettsete fra Pressalit. 7) Skap spennende kontraster med tilbehør som pedalbøtte og tannbørstekrus i matt sort. 

Fargerike og trendy detaljer

Liker du en mer fargerik stil på baderommet, kan du velge blant mye forskjellig tilbehør i ulike farger, slik at du får det akkurat slik du vil ha det.

FARGERIK OG TRENDY: 1) La duftpinnene hvile i en fargerik krukke. 2) Sort tilbehør på badet er både trendy og stilsikkert. Samle fargerike shampoflasker i denne dusjhyllen med tre kurver i sort fra Duschy. 3) Full badet med myke tekstiler i favorittfargen din. 4) Med sorte kraner får du et gjennomført bad, som du kan fylle med fargerike detlajer. Her ser du Spillo Up innbyggingskran i sort matt fra FIMA. 5) Få en god start på dagen med såpekopp og annet tilbehør i en spennende farge. 

Dette kjennetegner Element Sans

Element Sans er en møbelserie med mange tilpasningsmuligheter, og passer inn på både store og små baderom. Her er syv fordeler med Element Sans-serien:

1. Moderne design

Element Sans har et lett og moderne design, med glatte fronter og ultratynn servant i ekte sanitærporselen.

2. Servantskap med ekstra høye skuffer

Servantskapet i serien har ekstra høye skuffer, som gir deg god plass til oppbevaring. Du kan velge mellom klassisk hvit matt eller tidsriktig grå matt overflate. og 30 eller 40 cm i bredden.

3. Tre ulike speilløsninger

Til speil kan du velge mellom de tre løsningene firkantet speil, speilskap eller rundt speil. Alle speilene har energisparende LED-belysning.4. Små og store størrelser

Serien finnes i breddene 60, 80, 100 og 120 centimeter. Har du liten plass på baderommet, er baderomsmøbelet i 60 centimeter løsningen. Trenger du et skikkelig familiebad kan du gå for 120 cm-løsningen med dobbel servant.

5. Mye oppbevaring

Har du et lite baderom og vil ha mest mulig oppbevaring, kan du velge speilskap. Har du et større baderom med mer plass, kan et høyskap fra Element Smal-serien være smart. Høyskapet får du i 30 og 40 cm bredde.

6. Mange tilvalg å velge mellom

Element Sans har mange tilvalgsmuligheter, som stikkontakt i speilskapet og tråkurv i høyskapet. Dette er små grep som kan gjøre hverdagen på baderommet lettere.

7. God pris

Prisen på produktene i Element Sans-serien er rimeligere i forhold til mye annet på markedet, men du får likevel god kvalitet.

Vær trygg! Vi har en rørlegger nær deg som monterer alt vi selger. Finn din nærmeste Comfort-butikk her

0 Klikk & hent kr 0,00