Sett farge på baderomsmøblene

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget

Inspirasjon og råd

Sett farge på baderomsmøblene

Baderomsmøbler i rosa fra Dansani.

Tiden da baderomsmøblene utelukkende var hvite er forbi. – Stol på deg selv og det du synes er fint, oppfordrer den danske møbelprodusenten Dansani. Nå lanserer de serien «Zaro Colour», hvor du selv kan velge hvilken farge du vil ha på baderomsmøblene.

Det begynner å skje noe med norske bad. Det hvite utrykket, som i så mange år har preget baderommene våre, forsvinner gradvis ut. Inn kommer malte flater, fargerike fliser og sist ut – baderomsmøbler i gråtoner, himmelblått, fersken og terrakotta.   

- Skiftet kjenner vi igjen fra kjøkkenet, stua og soverommet. Bakgrunnen er den samme: Vi ønsker i større grad sette et personlig preg på omgivelsene rundt oss, forteller Malgorzata Maculewicz, butikksjef hos Comfort Alna.

Nå står altså baderommet for tur.

Å gå for hvite baderomsmøbler kan føles både trygt og tidløst, men et helhvitt bad kan fort oppleves upersonlig og kjedelig, og noe «alle» gjør. På Comfort Alna har hvitt fått selskap av både spenstig rosa og avslappende mintfarge. 

- Stol på deg selv og det du synes er fint. Det er tross alt du som skal leve med baderommet ditt. Det viktigste er at du er forøyd, sier Malgorzata.

Baderomsmøbler fra Dansani Zaro Colour.

PERSONLIG PREG: Med serien "Zaro Colour" fra Dansani velger du selv fargen du vil ha på baderomsmøblene. 

Velg nøyaktig den fargen du ønsker

Liker du den hvite stilen, er det selvfølgelig helt lov å velge hvite baderomsmøbler. Men liker du farger, skal du også kunne velge dette. Nettopp etterspørselen etter baderomsmøbler i personlige spesialfarger ble startskuddet for Dansani sin nye serie «Zaro Colour».

- Vi så at folk i større grad ønsker å velge selv. Med «Zaro Colour» kan du få baderomsmøbler i favorittfargen din, i samme farge som baderomsveggene eller i kontrastfarge til flisene på badet. Vi har på forhånd definert 25 trend-farger til inspirasjon, men finner du ikke fargen du ønsker deg her, er det bare å sende oss fargekoden, forteller Are Øverås hos den danske møbelprodusenten Dansani, og legger til at Dansani lakkerer baderomsmøblene på bestilling.

SPENSTIG ROSA: Glad i rosa? Nå har du muligheten til å få baderomsmøbler i favorittfargen din. 

«Tidløst» betyr ikke hvitt og sort

Baderomsmøbler er noe du har i mange år, og ønsker du å bevege deg bort fra det hvite anbefaler Are å velge en tidløs farge som du ikke vil gå lei av.

- Men «tidløst» trenger ikke være hvitt og sort, understreker han.

-  Det kan like gjerne være en fin blåtone eller en varm gråtone. Tenk langsiktig, og ikke gå for de største trendfargene. Velg en farge som du vil synes er like fin om to år.

Ønsker du et klassisk og stilrent utrykk på baderommet, kan du for eksempel bytte ut hvitt med gråtoner eller en lys beige tone, som «soft stone».

Baderomsmøbler fra Dansani Zaro Colour.

KLASSISK OG STILRENT: Dansani "Zaro Colour" i fargen "soft stone". 

Blått er en annen farge som tåler tiden tann, og som passer godt inn på baderommet. Gå for en lys og frisk blåtone, eller en mørkere og lunere variant, som «midnight blue».

Ønsker du en frisk start på dagen, er gultoner et godt alternativ, mens baderomsmøbler i grønntoner gir et friskt og naturlig utrykk.

- Og er rosa favorittfargen – så hvorfor ikke gå for nøytrale fliser og baderomsmøbler i rosatoner? Med «Zaro Colour» kan du skape ditt eget unike uttrykk ved å velge nøyaktig den fargen du ønsker, forteller Are.

Baderomsmøbler fra Dansani Zaro Colour.

MØRKT OG LUNT: Med «Zaro Colour» kan du skape ditt eget unike uttrykk. Her i fargen "midnight blue". 

Rørleggeren forklarer: Sjekkliste før du kjøper baderomsmøbler

Når du skal bestille nye baderomsmøbler, er det viktig at du er nøyaktig i oppmålingen av badet. Da vet du med sikkerhet hvor store møbler du vil ha plass til, og unngår å bestille møbler som blir for små eller store i forhold til resten av rommet. I tillegg til lengden på rommet, er det viktig at du måler bredden. Pass særlig på plasseringen av møbelet i nærhet av andre enheter, som toalett og dusj.

- Når baderomsmøblene skal monteres, er det viktig å huske at du trenger rørlegger for å koble til vannet, forteller rørleggerlærling hos Comfort Lier, Ida Meldgaard.

- Selv om baderomsmøbler er noe du i teorien kan montere selv, vil vi alltid anbefale at en rørlegger gjør denne jobben for deg for å sikre at jobben blir riktig gjort. Bestiller du møblene fra «Zaro Colour» ferdig montert, kommer våre rørleggere hjem til deg til avtalt tidspunkt, og gjør hele monteringsjobben for deg.

Vil du ta en nærmere titt på baderomsmøblene fra Dansani? Ta turen innom en av våre mange butikker

SORT OG STILRENT: Baderomsmøblene Dansani "Zaro Colour" kler også enkle farger som sort. 

Kort fortalt: Slik får du mer farge på baderommet

  • Tiden da baderomsmøblene utelukkende var hvite er forbi, og vi ser nå mer og mer bruk av farger på baderommet.
  • Dansani Zaro Colour er et konsept hvor den danske møbelprodusenten Dansani lakkerer baderomsmøblene i nøyaktig den fargen du ønsker.
  • Fargen du velger må finnes i fargeskalaene NCS eller RAL.
  • For å gjøre det enklere å velge, har også Dansani plukket ut 25 trendfarger til inspirasjon Disse finner du i katalogen som du kan hente i din nærmeste Comfort-butikk.
0 Klikk & hent kr 0,00