Sett farge på baderomsmøblene | Comfort

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!

Inspirasjon og råd

Sett farge på baderomsmøblene

Inzo baderomsmøbler i rosa fra Dansani

Tiden da baderomsmøblene utelukkende var hvite er forbi. – Stol på deg selv og det du synes er fint, oppfordrer den danske møbelprodusenten Dansani.

Det begynner å skje noe med norske bad. Det hvite utrykket, som i så mange år har preget baderommene våre, forsvinner gradvis ut. Inn kommer malte flater, fargerike fliser og sist ut – baderomsmøbler i gråtoner, himmelblått, fersken og terrakotta.   

- Skiftet kjenner vi igjen fra kjøkkenet, stua og soverommet. Bakgrunnen er den samme: Vi ønsker i større grad sette et personlig preg på omgivelsene rundt oss, forteller Malgorzata Maculewicz, butikksjef hos Comfort Alna.

Nå står altså baderommet for tur

Å gå for hvite baderomsmøbler kan føles både trygt og tidløst, men et helhvitt bad kan fort oppleves upersonlig og kjedelig, og noe «alle» gjør. På Comfort Alna har hvitt fått selskap av både spenstig rosa og avslappende mintfarge. 

- Stol på deg selv og det du synes er fint. Det er tross alt du som skal leve med baderommet ditt. Det viktigste er at du er forøyd, sier Malgorzata.

Baderomsmøbler fra Dansani Inzo i blått

PERSONLIG PREG: Med serien Inzo fra Dansani kan du selv velge fargen du vil ha på baderomsmøblene. Her i fargen Dove Blue.

Velg nøyaktig den fargen du ønsker

Liker du den hvite stilen, er det selvfølgelig helt lov å velge hvite baderomsmøbler. Men liker du farger, skal du også kunne velge dette. Med møbelserien Inzo fra Dansani kan du velge baderomsmøbler og sideskap i akkurat den fargen du ønsker. 

- Vi så at folk i større grad ønsker å velge selv. Med Inzo kan du få baderomsmøbler i favorittfargen din, i samme farge som baderomsveggene eller i kontrastfarge til flisene på badet. Vi har på forhånd definert flere trend-farger til inspirasjon, men finner du ikke fargen du ønsker deg her, er det bare å sende oss fargekoden, forteller Are Øverås hos den danske møbelprodusenten Dansani, og legger til at Dansani lakkerer baderomsmøblene på bestilling.Baderomsmøbler fra Dansani Inzo i rosa

SPENSTIG ROSA: Glad i rosa? Nå har du muligheten til å få baderomsmøbler i favorittfargen din. 

«Tidløst» betyr ikke hvitt og sort

Baderomsmøbler er noe du har i mange år, og ønsker du å bevege deg bort fra det hvite anbefaler Are å velge en tidløs farge som du ikke vil gå lei av.

- Men «tidløst» trenger ikke være hvitt og sort, understreker han.

-  Det kan like gjerne være en fin blåtone eller en varm gråtone. Tenk langsiktig, og ikke gå for de største trendfargene. Velg en farge som du vil synes er like fin om to år.

Ønsker du et klassisk og stilrent utrykk på baderommet, kan du for eksempel bytte ut hvitt med gråtoner eller en lys beige tone, som «soft stone».

Baderomsmøbler fra Dansani Inzo i sand

KLASSISK OG STILRENT: Dansani Inzo i fargen "soft stone". 

Blått er en annen farge som tåler tiden tann, og som passer godt inn på baderommet. Gå for en lys og frisk blåtone, eller en mørkere og lunere variant, som «midnight blue».

Ønsker du en frisk start på dagen, er gultoner et godt alternativ, mens baderomsmøbler i grønntoner gir et friskt og naturlig utrykk.

- Og er rosa favorittfargen – så hvorfor ikke gå for nøytrale fliser og baderomsmøbler i rosatoner? Med Inzo kan du skape ditt eget unike uttrykk ved å velge nøyaktig den fargen du ønsker, forteller Are.

Baderomsmøbler fra Dansani Inzo i Midnight Blue

MØRKT OG LUNT: Med Inzo kan du skape ditt eget unike uttrykk. Her i fargen "midnight blue". 

Rørleggeren forklarer: Sjekkliste før du kjøper baderomsmøbler

Når du skal bestille nye baderomsmøbler, er det viktig at du er nøyaktig i oppmålingen av badet. Da vet du med sikkerhet hvor store møbler du vil ha plass til, og unngår å bestille møbler som blir for små eller store i forhold til resten av rommet. I tillegg til lengden på rommet, er det viktig at du måler bredden. Pass særlig på plasseringen av møbelet i nærhet av andre enheter, som toalett og dusj.

- Når baderomsmøblene skal monteres, er det viktig å huske at du trenger rørlegger for å koble til vannet, forteller rørleggerlærling hos Comfort Lier, Ida Meldgaard.

- Selv om baderomsmøbler er noe du i teorien kan montere selv, vil vi alltid anbefale at en rørlegger gjør denne jobben for deg for å sikre at jobben blir riktig gjort. Bestiller du møblene ferdig montert, kommer våre rørleggere hjem til deg til avtalt tidspunkt, og gjør hele monteringsjobben for deg.

Vil du ta en nærmere titt på baderomsmøblene fra Dansani? Ta turen innom en av våre mange butikker.

Baderomsmøbler fra Dansani Inzo i sort

SORT OG STILRENT: Baderomsmøblene Dansani Inzo kler også enkle farger som sort. 

Kort fortalt: Slik får du mer farge på baderommet

 • Tiden da baderomsmøblene utelukkende var hvite er forbi, og vi ser nå mer og mer bruk av farger på baderommet.
 • Den danske møbelprodusenten Dansani lakkerer flere av baderomsmøblene i nøyaktig den fargen du ønsker.
 • Fargen du velger må finnes i fargeskalaene NCS eller RAL.
 • For å gjøre det enklere å velge, har også Dansani plukket ut flere trendfarger til inspirasjon. Disse finner du i katalogen som du kan hente i din nærmeste Comfort-butikk.

 

P002724__møbelpakke_Dansani_colour_comfort.jpg
 • Spar 25 %

Dansani Inzo Baderomsmøbel

Baderomsmøbelet inkluderer servantskap i fargen Soft Rose (100x48x44,5 cm).

Tilgjengelige farger

 • Leverandør:Dansani
 • Farge:Rosa
 • Bredde:200 cm
 • Høyde:48 cm
 • Dybde:44,5 cm

46 463,- (Før 61 950,-)

Dansani Inzo Baderomsmøbel P002715 Produktbilde Tilpasset.jpg
 • Spar 25 %

Dansani Inzo Baderomsmøbel

Baderomsmøbelet inkluderer servantskap i fargen soft stone (80x48x44,5 cm).

Tilgjengelige farger

 • Leverandør:Dansani
 • Farge:Beige
 • Bredde:80 cm
 • Høyde:48 cm
 • Dybde:45,5 cm

21 859,- (Før 29 145,-)

P002723__møbelpakke_Dansani_colour_comfort.jpg
 • Spar 25 %

Dansani Inzo Baderomsmøbel

Baderomsmøbelet inkluderer servantskap i fargen Midnight Blue (80x48x44,5 cm) med integrerte håndtak.

Tilgjengelige farger

 • Leverandør:Dansani
 • Farge:Blå
 • Bredde:80 cm
 • Høyde:48 cm
 • Dybde:44,5 cm

23 126,- (Før 30 835,-)

 

0 Klikk & hent kr 0,00