Slik skaper vi drømmebadet ditt | Comfort

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!

Inspirasjon og råd

Slik skaper vi drømmebadet ditt

Fra drøm til virkelighet. Slik hjelper vi deg gjøre badet til hjemmets viktigste rom.

Drømmer du om å pusse opp badet? Vi i Comfort ønsker å hjelpe deg med å skape ditt drømmebad. Uavhengig av om baderommet skal være lite eller stort, praktisk eller spa-inspirert, ha dusjkabinett eller dusjvegger - så vil vi bidra til å skape et rom for gode opplevelser.

For oss handler det om kvalitet og trygghet. På badet er det indre like viktig som det ytre, og arbeidet skal gjennomføres til avtalt tid og pris.

Du skal være trygg på valgene du har tatt, enten det er snakk om rørlegger til et lite eller stort prosjekt. Derfor har vi rørleggere over hele landet, som kjenner til forholdene der du bor. Vi samarbeider kun med nøye utvalgte leverandører, som vi vet tilbyr produkter du vil være fornøyd med i mange år fremover.

DRØMMEBADET: Uavhengig av om drømmebadet ditt er lite, stort, praktisk eller spa-inspirert - så vil vi hjelpe deg med å skape et rom for gode opplevelser. På bildet: Ingrid møbel med speil og servant fra Linn Bad.

Dette kan vi hjelpe deg med:

Hjelp til design og innredning

Har du en visjon om hvordan du ser for deg drømmebadet, men er usikker på hvordan du skal ta den ut i praksis? Eller står du kanskje på bar bakke? I flere av butikkene våre møter du dyktige interiørarkitekter som kan hjelpe deg sortere tankene dine, og komme med innspill til inspirasjon og ulike stilretninger som møter drømmene dine.

Ta kontakt med din lokale Comfort-butikk for å bestille time hos interiørarkitekt her!

Hjelp til plantegning og 3D-tegning av badet

Når du skal pusse opp badet er det viktig med en god plantegning. Kontakt din lokale Comfort-butikk og avtal et møte, så tar vi en prat om hvilke behov og ønsker du har for det nye badet. Når vi har nok informasjon om rommet, tegner vi ut et planløsningsforslag sammen.

Finn din lokale Comfort-butikk her!

Befaring

Befaring er et av de viktigste stegene på veien til nytt bad. Det er her rørleggeren sjekker status på rør og andre viktige deler av bygget. Under befaringen kommer røreleggeren med smarte tips og forslag til løsninger som du kanskje ikke har tenkt over selv. Bestill befaring her, eller ved å dra innom din nærmeste Comfort-butikk. Etter befaringen vil du få et pristilbud på jobben som skal gjøres.

Prosjektledelse

Når du skal pusse opp badet er det viktig å ha god logistikk mellom de involverte, og en klar fremdriftsplan. Om du hverken har tid eller lyst til å holde i prosjektstyringen selv, er dette noe vi i Comfort gjerne bidrar med.

Ta kontakt med oss her!

Oppussingen

Våre dyktige fagfolk kan ta på seg hele jobben med å pusse opp eller bygge det nye drømmebadet ditt. Å pusse opp et bad tar i gjennomsnitt fire uker, og det er viktig at jobben utføres av fagfolk. Da kan du være trygg på at arbeidet er riktig utført, og at du har garantiene og dokumentasjonen du trenger.

Ta kontakt for et uforpliktende pristilbud her!

0 Klikk & hent kr 0,00