Derfor elsker vi FIMA Carlo Frattini

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Inspirasjon og råd

Derfor elsker vi FIMA Carlo Frattini

Den italienske, prisvinnende kranprodusenten har levert kraner et kunstverk verdig siden 1960-tallet.

I nesten 60 år har den italienske familiebedriften FIMA Carlo Frattini levert kraner av høyeste kvalitet. I dag er FIMA Carlo Frattini en av de ledende produsentene av kraner i Italia, og tilbyr det bredeste spekteret for et hvert baderom.

Enestående, prisvinnende design

Det går ikke en dag uten at designerne og de ansatte legger sjelen sin i arbeidet under mottoet ”Made in Italy”. Alle produktene til FIMA Carlo Frattini er 100 % produsert i Italia, og i Norge er det bare hos Comfort du kan kjøpe de elegante kunstverkene.

- Det er ikke tilfeldig! Vi i Comfort vet at det er hjem vi bygger, selv om det er rørleggertjenester vi leverer. Det er nemlig ingenting som roper mer ”hjem, kjære hjem” enn designobjektene fra FIMA Carlo Frattini, forteller Anders Torp, daglig leder hos Comfort Bryn.

Kvaliteten på materialene, det elegante og innovative designet med minimalistisk og sofistikerte linjer skaper en perfekt balanse mellom design, teknologi og kvalitet.

- Siden starten har FIMA Carlo Frattini drevet med artisteri, og for de dedikerte designerne er en kran slett ikke bare en kran, en vask en vask eller et dusjhode noe så enkelt som et dusjhode. For designerne er produktene de lager kunstverk, som sammen blir til en større enhet, sier Torp.

FIMA Carlo Frattini har mottatt en rekke priser, og senest ute er Red Dot Award 2017 for krankolleksjonen Skinny og Design Plus 2017 for den nyeste dusjhode-kolleksjonen NU, og at designere fra hele verden tilbyr sin kreativitet.

Stort miljøfokus

Gjennom mange år har kranprodusenten hatt fokus på utvikling av nye produksjonsprosesser for å redusere bruken av ressurser, materialer og energi.

Ved hjelp og bruk av ny teknologi og store investeringer, kan FIMA CF i dag skilte med å være den eneste produsenten i bransjen som benytter seg av en ny type 3-valent krom. I motsetning til vanlig krom, forurenser den ikke og er heller ikke farlig for de som er involvert i produksjonen. I tillegg har kranprodusenten siden 2011 dekket sitt eget energibehov ved hjelp av solenergi.

Velkommen til Comfort – eneforhandler av eksklusive FIMA Carlo Frattini i Norge.