Derfor bør du investere i en FIMA-kran

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget

Inspirasjon og råd

Derfor bør du investere i en FIMA-kran

Den italienske kranprodusenten FIMA Carlo Frattini gir deg langt mer enn bare en lekker designkran.

Med en FIMA-kran må du ikke velge mellom funksjonalitet og design – du får begge deler og mye mer. Det som kjennetegner den italienske, prisvinnende kranprodusenten FIMA Carlo Frattini, er kombinasjonen av kvalitet, teknologi og design. 

- Det som gjør FIMA-kranene så spesielle, er evnen deres til å fokusere på detaljer. FIMA tar ingen snarveier i produksjonen, og har fokus på kvalitet og det å lage et produkt som skal vare lenge. Nesten 60 år etter oppstarten, produserer FIMA fortsatt alle sine produkter i Italia, fortellerAnders Torp, daglig leder hos Comfort Bryn.

De siste 15 årene har familiebedriften vokst til å bli en av de ledende produsentene av kraner i Italia. De designer og produserer alle typer kraner, fra servantkraner og dusjtermostater, til ulike dusjløsninger, badekarkraner og kjøkkenkraner. 

- Kvaliteten på materialene og det elegante og innovative designet med minimalistiske og sofistikerte linjer, skaper en perfekt balanse mellom design, teknologi og kvalitet.

FIMA har mottatt flere designpriser, og senest ute er Red Dot Design Award 2017 for krankolleksjonen Skinny, og Design Plus 2017 for den nyeste dusjkolleksjonen Fluid.

Med fokus på miljø

FIMA har i mange år hatt fokus på utvikling av nye produksjonsprosesser for å redusere bruker av ressurser, materialer og energi. Ved hjelp av ny teknologi og store investeringer, er FIMA i dag den eneste produsenten i bransjen som benytter seg en ny type 3-valen krom. 

- I motsetning til vanlig krom, er dette materialet ikke farlig for de som er involvert i produksjonen, og det forurenser heller ikke. Siden 2011 har FIMA dekket sitt eget energibehov ved hjelp av solenergi, forklarer Anders. 

Derfor bør du investere i en FIMA-kran

Flere av FIMA sine kraner har både svært god funksjonalitet og en design du kan leve lenge med.

- For eksempel har kjøkkenkranmodellen FIMA Capo uttrekkbar tut og dusjfunksjon, som er til god hjelp på kjøkkenet. I tillegg får du FIMA-kranene i flere ulike farger (vise til fargeskala), som gjør kranene til et tidsriktig valg. 

Det at FIMA er totalleverandør av kraner, er en stor fordel om du ønsker å ha servantkran, dusj og blandebatteri i en og samme serie på baderommet. Her til lands er det bare hos Comfort du kan kjøpe produkter fra FIMA.

- Det er ikke tilfeldig! Selv om det er rørleggertjenester vi leverer, vet vi i Comfort at det er hjem vi bygger. Det er nemlig ingenting som roper mer «hjem, kjære hjem» enn designobjektene fra FIMA. Som en faghandel-kjede med lange tradisjoner, er vi stolte av å selge kvalitetsvarer som FIMA. Dette er varer vi kan stå inne for, og som hjertene våre dunker litt ekstra for, forteller Anders.

I Norge får du de elegante kranene fra FIMA Carlo Frattini kun hos Comfort. Her kan du hele utvalget.

0 Klikk & hent kr 0,00