Poem baderomsmøbler - valgfrihet og variasjon | Comfort

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!

Inspirasjon og råd

Poem baderomsmøbler - valgfrihet og variasjon

Svedbergs Poem baderomsmøbel i brun ask, 100 cm bredde

Stor valgfrihet og ekte materialer med Poem - serien hvor variasjon er den store helten!

Variasjon er den store helten

Smak og stil varierer fra person til person. Derfor er variasjon og valgfrihet de store heltene i Poem, slik at du kan velge møbler som passer akkurat ditt bad og din stil.

Vi kan ta størrelser som et eksempel. Du får skapene i både i 45 og 35 cm dybde, og i en rekke ulike bredder. Poem passer med andre ord uansett om du har et lite eller stort bad. En liten detalj du bør legge merke til, er at servantskapene er noen centimeter høyere enn andre Svedbergs-skap. Du legger nok ikke merke til det med det blotte øyet, men det gir faktisk en god del ekstra volum og oppbevaringsplass.

Svedbergs-Poem-baderomsmobel-sort-ask-160cm-935x984.jpg

Svedbergs-Poem-baderomsmobel-sort-ask-160cm-935x550.jpg

Kvalitet og detalj: Ekstra volum og oppbevaringsplass med Poem | Poem Baderomsmøbel i sort ask 160 cm bredde

Et annet eksempel er mulighetene du har når det kommer til fronter, da Poem har fronter med fire ulike designuttrykk. Frontene Profil og List har fine detaljer, mens Plan og Profil byr på et mer minimalistisk og stramt utrykk. Og med en flott servant på toppen, setter du kronen på verket. Her kan du velge mellom flere typer heldekkende og ovenpåliggende modeller.

Naturlige elementer på badet

Poem-møblene leveres i flere ulike farger, og du kan velge mellom sand, hvit, ren eik, brun ask og sort ask. Fargespekteret har alt fra mørke toner som gir en mystisk stil til de lyse tonene, som er helt typisk for det nordiske. Felles for alle fargene er at toner fra naturen står i sentrum, noe som også har preget trendbildet på kjøkkenet i det siste.

Det er ikke bare fargetonene som gir en kobling mot naturen. Alle møblene i Poem-serien er kledd med ekte trefinér i stedet for laminat. Her får du altså ikke med deg plast inn på badet, men kan nyte følelsen av treverk fra ekte skog. Møblene tåler forresten fuktighet og litt vann uten å ta skade da de er bygget i MDF eller vannbestandig spon.

Svedbergs-Poem-baderomsmobel-pure-eik-50cm-935x984.jpgSvedbergs-Poem-baderomsmobel-pure-eik-50cm-935x550.jpg

Naturen i sentrum: Nyt følelsen av treverk fra ekte skog | Poem Baderomsmøbel i pure eik 50 cm bredde

Mer praktisk hverdag med ekstrautstyr

Stor valgfrihet, naturlige elementer og god kvalitet er selvsagt det viktigste når du skal investere i nye baderomsmøbler, men ikke glem ekstrautstyret som løfte de praktiske opplevelsene til et nytt nivå.

Eksempelvis strømuttak til skuffer, som gjør at du kan gjemme bort stikkontaktene samtidig som de er lett tilgjengelige. Eller hva med belysning under servantskapet? Det lyser ned på gulvet og gir deg nok lys til å se, men gjør ikke at du våkner helt hvis du må på toalettet om natten.

Svedbergs-Poem-baderomsmobel-brun-ask-100cm-935x550.jpg

Naturlige elementer og kvalitet: Gjør hverdagen enklere med praktisk ekstrautstyr | Poem baderomsmøbel i brun ask 101 cm bredde

Vil du komme roteskuffene til livs? Da er det skuffeinndelinger til Poem du skal se på. De passer perfekt til Poem-møblene og gjør at du enkelt får oversikt og orden i alle tingene som ellers ville ha samlet seg i en stor og uoversiktlig haug. Legg til skuffebelysning som gir deg godt lys når du åpner skuffen, så har du alt du trenger for en mer praktisk baderomsopplevelse.

Nysgjerrig på å vite mer om Poem? Sving innom din nærmeste Comfort-forhandler, så kan vi vise og fortelle deg mer om mulighetene. Vi er rørleggere med lidenskap for faget, har 50 års erfaring og kan hjelpe deg med alt du trenger til badet.

0 Klikk & hent kr 0,00