Oppgrader badet på budsjett

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Det er trygt å handle hos oss og å få hjelp av våre rørleggere! Våre butikker holder åpent

Inspirasjon og råd

Oppgrader badet på budsjett

Bilde av bad som er oppgradert på budsjett

Å gi baderommet nytt liv trenger verken ta lang tid eller ha store budsjetter.

Drømmer du om nytt bad, men er redd for prislappen? Det skjønner vi godt. Baderommet er gjerne det dyreste rommet i hjemmet å pusse opp. Heldigvis finnes det flere måter å gi badet et lite løft på.

– Små, gjennomtenkte endringer kan få hele badet til å se nytt ut, forklarer Cathrine Strand Åsheim hos Comfort Alta. Hun møter ofte folk som er på jakt etter inspirasjon til måter å fornye baderommet på, uten at det skal koste skjorta.

– Mitt kanskje beste og billigste triks er å få inn grønne planter på badet! Det gir farge, liv og frisker fint opp. Har du plass til det, ville jeg gått for en stor plante som kan stå på gulvet, sier Cathrine entusiastisk.

Lyst bad uten styling.

UTGANGSPUNKTET: Et fint bad, men uten personlighet. Resultatet ser du lenger ned i saken. 

– Ta tak i småtingene 

Når plantene er på plass, anbefaler Cathrine å ta tak i de synlige småtingene som håndklær, badematte, knagger, såpedispenser og småoppbevaring.

– Tenk på hvilke farger du setter sammen, og jobb med å få de ulike elementene til å harmonere. Har du for eksempel et baderom med hvite og grå fliser, kan du skape en kul effekt ved å bytte ut tilbehøret i krom med tilbehør i matt svart. Da skaper du en spennende kontrast som løfter helhetsinntrykket, forklarer hun, og legger til at resultatet såklart avhenger av hvilket utgangspunkt du har.

Lyst bad med morderne styling.

RESULTATET: Det skal ikke så mye til før det upersonlige badet oser av posetiv energi og personlige detaljer. Servantkranen i krom er byttet ut med denne i hvitt fra Fima, noe som gir et lyst og delikat utrykk. 

Om du vil gå hardere til verks 

Har du lyst til å gå hardere til verks, kan du for eksempel spørre en rørlegger om hjelp til å erstatte dusjgardinen med stilrene dusjdører, bytte ut servantkranen eller bytte ut det gamle toalettet med en moderne og nettere modell. Dette er mer kostbare løsninger, og med et lite budsjett må du kanskje begrense deg til å enten bytte toalettet eller sette opp en dusjvegg.

– Et annet alternativ er å bytte ut det gamle speilet med et praktisk speilskap, eller hva med en rund variant? Det vil vekke opp hele badet, forklarer Cathrine.

 Rørlegger som bytter servantkran på bad.

DET ER IKKE ALT DU KAN GJØRE SELV: Å bytte kran på badet er for eksempel noe du må få hjelp til av rørlegger. Kjøper du ny kran hos oss, kan en av våre rørleggere enkelt montere den for deg. 

Få stilen - "nytt" bad for under 5 000,-! 

Zone Denmark Badehåndkle Classic

Badehåndkle fra Zone Denmark med høy sugeevne som tåler vask etter vask Det kan tilkomme fraktgebyr.

Tilgjengelige farger

 • Produsent: Zone
 • Lengde:140 cm
 • Bredde:70 cm

199,-

Coram Nordic Vintage Badematte

Badematte, kan brukes på varmekabler.

Tilgjengelige farger

 • Produsent: Coram Nordic
 • Lengde:80 cm
 • Bredde:50 cm
 • Material(er):Polyester Bomull

339,-

fimaquad.jpg
 • Grønn

FIMA Quad Servantkran

Servantkran med klikkventil og en vannsparer.

Tilgjengelige farger

 • Produsent: FIMA Carlo Frattini
 • Farge:Hvit Sølv
 • Høyde:14,7 cm
 • Overflate:Matt

2 712,-

0 Klikk & hent kr 0,00