Oppgrader badet på budsjett | Comfort

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!

Inspirasjon og råd

Oppgrader badet på budsjett

Bad oppgradert på budsjett med ny servantkran og tilbehør

Å gi baderommet nytt liv trenger verken ta lang tid eller ha store budsjetter.

Drømmer du om nytt bad, men er redd for prislappen? Det skjønner vi godt. Baderommet er gjerne det dyreste rommet i hjemmet å pusse opp. Heldigvis finnes det flere måter å gi badet et lite løft på.

– Små, gjennomtenkte endringer kan få hele badet til å se nytt ut, forklarer Cathrine Strand Åsheim hos Comfort Alta. Hun møter ofte folk som er på jakt etter inspirasjon til måter å fornye baderommet på - uten at det skal koste skjorta.

– Mitt kanskje beste og billigste triks er å få inn grønne planter på badet! Det gir farge, liv og frisker fint opp. Har du plass til det, ville jeg gått for en stor plante som kan stå på gulvet, sier Cathrine entusiastisk.

Lyst bad uten styling

UTGANGSPUNKTET: Et fint bad, men uten personlighet. Resultatet ser du lenger ned i saken. 

– Ta tak i småtingene 

Når plantene er på plass, anbefaler Cathrine å ta tak i de synlige småtingene som håndklær, badematte, knagger, såpedispenser og småoppbevaring.

– Tenk på hvilke farger du setter sammen, og jobb med å få de ulike elementene til å harmonere. Har du for eksempel et baderom med hvite og grå fliser, kan du skape en kul effekt ved å bytte ut tilbehøret i krom med tilbehør i matt svart. Da skaper du en spennende kontrast som løfter helhetsinntrykket, forklarer hun, og legger til at resultatet så klart avhenger av hvilket utgangspunkt du har.

Oppgradert, lyst bad med styling og ny servantkran

RESULTATET: Det skal ikke så mye til før det upersonlige badet oser av positiv energi og personlige detaljer. Servantkranen i krom er byttet ut med en moderne hvit servantkran, noe som gir et lyst og delikat uttrykk. 

Om du vil gå hardere til verks 

Har du lyst til å gå hardere til verks, kan du for eksempel spørre en rørlegger om hjelp til å erstatte dusjgardinen med stilrene dusjdører, bytte ut servantkranen eller bytte ut det gamle toalettet med en moderne og nettere modell. Dette er mer kostbare løsninger, og med et lite budsjett må du kanskje begrense deg til å enten bytte toalettet eller sette opp en dusjvegg.

– Et annet alternativ er å bytte ut det gamle speilet med et praktisk speilskap, eller hva med en rund variant? Det vil vekke opp hele badet, forklarer Cathrine.

Rørlegger som monterer ny servantkran på badet

DET ER IKKE ALT DU KAN GJØRE SELV: Å bytte kran på badet er for eksempel noe du må få hjelp til av rørlegger. Kjøper du ny kran hos oss, kan en av våre rørleggere enkelt montere den for deg.

Se hele det store utvalget av tilbehør til badet her! Nå tilbyr også flere av butikkene våre hjemlevering, i tillegg til klikk & hent. Ta kontakt med din lokale Comfort-butikk her

 

Få stilen - "nytt" bad for under 5 000,-!

Sealskin Vintage Badematte

Badematte av høy kvalitet fra Sealskin.

Tilgjengelige farger

  • Leverandør:Sealskin
  • Farge:Beige
  • Material(er):Polyester og bomull
  • Bredde:50 cm
  • Lengde:80 cm

399,-

 

0 Klikk & hent kr 0,00