Slik pusser du opp badet på en ettermiddag | Comfort

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!

Inspirasjon og råd

Slik pusser du opp badet på en ettermiddag

Enkel oppgradering av badet med nytt toalettsete

Å gi baderommet nytt liv trenger ikke å ta lang tid, og har du en ettermiddag eller en helg til overs, kan du få gjort mer enn du tror.

Det er de små tingene som avgjør hvor godt du trives i et rom. Her guider vi deg gjennom tre små grep som kan gir badet et løft.

Bytt toalettsete

Har toalettsetet begynt å bli gult og misfarget? Eller sitter det kanskje ikke helt som det skal og smeller når det lukkes?

Heldigvis trenger du ikke bytte ut hele toalettet. For i motsetning til dette, er det å bytte toalettsete en relativt enkel jobb som du kan gjøre selv på et par timer. Det eneste du må huske er å ta mål av toalettet ditt før du går til innkjøp av nytt sete, slik at du er sikker på at det vil passe til ditt eksisterende toalett. 

Skal du kjøpe nytt toalettsete, anbefaler vi å velge en moderne løsning med soft close, som gjør at du får en dempet lukking, og med lift off-system, som gjør det enklere å ta av når du skal vaske badet. 

Orden i dusjen

Sjampo- og balsamflasker på gulvet i dusjen blir fort rotete. Med en veggmontert dusjkurv kommer flaskene opp i høyden og frigjør plass på gulvet – noe som både er praktisk og fint å se på!

Er dere flere i familien, er en dobbel dusjkurv perfekt. Da får alle plass til sin sjampo, uten at dere må krangle om plassen. Har du dusj med hjørne, er en dusjkurv som kan plasseres her en fin måte å utnytte plassen på. 

Kurvene kan monteres på flere måter. Snakk med en av våre fagfolk i butikk, så finner dere en løsningen som passer best for deg. 

Bytt dusjhode

Blir drømmen om en varm og avslappende dusj ødelagt av et lite dusjhode som har sett sine bedre dager? 

Et dusjhode kan enkelt byttes ut og er perfekt for å freshe opp baderommet. Her anbefaler vi å oppgradere til en god hånddusj med flere strålesystemer. Select E fra Hansgrohe har tre ulike stråletyper, og er med sitt moderne design i tillegg fint å se på. 

Har du litt ekstra tid, kan du i stedet for bare å bytte hånddusjen, oppgradere dusjsettet til et med rainshower, som dette fra Oras Optima, eller dette fra Hansgrohe. Rainshower-løsningen gi en følelse av luksus på baderommet, og du vil garantert ikke angre.
 
Har du lyst på en litt større forandring, kan du også velge et dusjsett i trendy sort, som Nova komplett dusjsett fra Oras

Er du på jakt etter råd eller inspirasjon til hvordan du kan gi badet et lite løft, finner du mye fint både på Instagram-kontoen og Pinterest-kontoen vår!

0 Klikk & hent kr 0,00