Puss opp badet på 1-2-3

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Inspirasjon og råd

Puss opp badet på 1-2-3

Puss opp badet på 1-2-3

Har du en lørdag eller søndag til overs? Eller kanskje en ettermiddag? Puss opp badet da vel!

Å gi baderommet nytt liv trenger ikke ta lang tid. Med nøkkelprodukter som myke, fargerike tekstiler og elegante dusjhoder blir resultatet både nytt og innbydende på kort tid. Gi morgenstunden gull i munn med praktisk oppbevaring – slik at du alltid finner det du trenger og samtidig får en mer fargerik start på dagen.

Her guider vi deg gjennom 3 små grep som vil gi stor effekt på baderommet. Og husk – trenger du råd eller inspirasjon finner du mye fint i vår nye produktkatalog.

Steg 1

Det skal ikke mye til. Gi toalettet et løft med nytt sete, og organiser jungelen av dusjsåper og sjampoer i en praktisk og elegant dusjkurv.

Hvorfor bytte et helt toalett når det fungerer som det skal? Med et Element Pressalit universalsete får toalettet enkelt et moderne og fornyet preg.

Sjampo- og balsamflasker på gulvet i dusjen blir fort rotete. Med stilrene dusjkurver kommer såpene i høyden og frigjør plass på gulvet – både praktisk og fint for øynene.

-          Dobbel dusjkurv er perfekt til hele familien

-          Rett dusjkurv gir badet et stilrent og klassisk uttrykk

-          Dusjkurv til hjørne er både praktisk og fint

Steg 2

Bytter du ut dusjhodet, blir hele dusjen ny på 1-2-3!

Et dusjhode kan enkelt byttes ut og er perfekt for å freshe opp baderommet. Her er rørleggerens tips: Oppgrader til en god hånddusj med flere strålesystemer – det gjør mye for dusjopplevelsen! Croma select fra Hansgrohe er både fin å se på og har flere stråletyper, som gjør at du får en bedre dusjopplevelse.

Steg 3

 Har du litt ekstra tid, så kan du hoppe over å bytte hånddusjen og heller oppgradere dusjsettet til ett med rainshower. Eller  hvorfor ikke gi servanten et designløft med fargede kraner i italiensk design?

Velg dusjsett etter design, funksjonalitet og den fargen som passer best til ditt bad og dine behov.

Husk at det ofte bare handler om å være kreativ og løsningsorientert. Med gode nøkkelprodukter og litt inspirasjon kan drømmebadet bli ditt.