Ny kjøkken- eller servantkran? Velg noe unikt! | Comfort

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!

Inspirasjon og råd

Ny kjøkken- eller servantkran? Velg noe unikt!

Tapwell BOX servantkran i brushed nickel

Er du på jakt etter en ny kjøkken- eller servantkran? Ikke gjør som alle andre! Det finnes så mange andre farger enn krom og matt sort. Utforsk Tapwells brede utvalg av eksklusive overflater.

Hvis du skal ha ny kjøkkenkran, kran til servanten eller et nytt dusjsett, er det stor sannsynlighet for at du ser på modeller i krom. Er du litt mer frempå, tar du kanskje også en titt på modeller i matt sort. Begge deler er absolutt gode valg som er populære hos mange.

- Krom har alltid vært en ener, men vi har sett en dreining mot matt sort. De siste 5-6 årene har denne fargen hatt en ekstrem økning i popularitet og det selges fremdeles mye av den. Det handler nok om at den passer inn i de fleste miljøer, sier markedssjef i Tapwell, Leif Erik Haaland.

Comfort-tapwell-servantbatteri-krom-sort-935x550.jpg

TIDLØST OG STILRENT: Aldri feil å velge sort matt eller krom, to tidløse overflater | Tapwell servantkran i sort matt og krom

Men det finnes også mange andre farger og overflater, så det er ingen som helst grunn til å se seg blind på bestselgerne. Hos Tapwell kan du velge mellom hele elleve overflater, i tillegg krom og matt sort. Kanskje det er blant en av disse du finner smykket til det nye kjøkkenet eller badet ditt?

Farger som matcher det skandinaviske

I 2024 er det noen farger og overflater som særlig stikker seg ut, da de både fremhever og kompletterer det skandinaviske interiøret:

Bronze gir snev av klassisk eleganse og er en farge som tilfører dybde og varme. Dermed gir fargen en kontrast til de kjøligere nyansene som ofte preger nordiske miljøer.

Comfort-Tapwell-ARM071-Bronze-Servantkran-935x984.jpg

ELEGANT: Moderne og elegant | Tapwell ARM071 servantkran i bronze

Brushed Nickel er for deg som vil ha et moderne og diskré preg. Fargen harmonerer godt med den minimalistiske tilnærmingen i skandinavisk design, og den matte finishen binder sammen de ulike elementene i baderommet.

Comfort-Tapwell-ARM071-Brushed-Nickel-Servantkran-935x984.jpg

MATT FINISH: Matt stållignende overflate med god kvalitet og glans | Tapwell ARM071 servantkran i brushed nickel

Honey Gold utstråler eksklusivitet og en varm glans. Her får du en overflate som skiller seg ut som en dekorativ aksent og gir en følelse av luksus. Honey Gold finnes også i en børstet utgave som ikke er fullt så blank og skinnende.

Comfort-tapwell-kjøkkenkran-honey-gold-935x984.jpg

KJØKKENKRAN I GULL? Eksklusiv glans som ikke eldes eller korroderer | Tapwell ARM887 kjøkkenkran i overflaten, honey gold

Sjekk også ut overflatene messing, grottesco og kobber, som alle lever sitt eget liv og forandrer utseende over tid. Messing er gyllenblank i starten, men mørkner og får en flott patina over tid. Grottesco er også en messingoverflate, men her snakker vi om messing som kommer rett fra støpeformen uten å slipes eller poleres. Merker og belegg fra produksjonen sitter igjen, og etter hvert vil påvirkningen fra luft og vann føre til en langsom forandring som gir et helt unikt utseende.

Comfort-Tapwell-EVO078-Grottesco-Servantkran-935x984.jpg

GROTTESCO: Original, upolert og unik overflate | Tapwell EVO078 servantkran i overflaten, grottesco

Når det gjelder kobber, vil du se at det rødlige utgangspunktet mørkner, før den karakteristiske lysegrønne fargen kommer frem. Det er akkurat det samme som skjer på kirketak tekket med kobberplater.

Comfort-tapwell-dusjbatteri-kobber-935x984.jpg

INNEBYGD DUSJBATTERI: Kobberoverflaten eldes vakkert | Tapwell BOX dusjbatteri i oksiderende kobber

La deg begeistre av form og funksjon

Valgfriheten hos Tapwell begrenser seg selvsagt ikke bare til overflater. Uansett om du er ute etter kjøkkenkran, servantkran til badet eller et nytt dusjsett, er det svært mange muligheter. Er du den klassiske typen? Eller vil du ha det mer moderne eller maskulint? La din egen smak bestemme – det er i alle fall ikke utvalget det skal stå på. Tapwell har også kjøkkenkummer og tilbehørsprodukter til både bad og kjøkken. Dermed ligger alt til rette for et helhetlig sluttresultat.

Comfort-Tapwell-tilbehør-935x550.jpg

MER ENN BARE OVERFLATER: Håndkleholdere i forskjellig form, overflater og uttrykk | Tapwell TA212 håndklestang og TA242 håndlekrok som kommer i ulike overflater

Er du opptatt av rene linjer og stram form? Kast et blikk eller to på Tapwells innbyggingsløsninger for bad! Da kan du bygge inn blandebatterier og rør, slik at kranen og dusjen kommer rett ut av veggen eller taket. Det bidrar til et ryddig uttrykk, der dusj- og servantkraner smelter harmonisk inn i omgivelsene. I tillegg til at det ser bra ut, forsterker det også følelsen av romslighet og ro.

Comfort-Tapwell-brushed-nickel-innebygde-losninger-935x550.jpg

RYDDIG UTTRYKK MED INNEBYGDE LØSNINGER: Romslighet og ro på badet | Tapwell BOX servantkran og takdusj i brushed nickel

Besøk Comfort.no eller ta turen innom din nærmeste Comfort-butikk for å lære mer om alle mulighetene hos Tapwell. Vi er rørleggere med 50 års erfaring og lidenskap for faget. Vi monterer alle produktene vi selger!

0 Klikk & hent kr 0,00