Dette kjennetegner baderomsmøbler fra Linn Bad

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget

Inspirasjon og råd

Dette kjennetegner baderomsmøbler fra Linn Bad

Velger du baderomsmøbler fra Linn Bad, velger du kortreist kvalitet, god funksjonalitet og norsk design. Det er det få som angrer på.

Fokus på funksjonalitet og design har gjort Linn Bad til en av Norges største produsenter av baderomsmøbler. I over 40 år har de designet og produsert baderomsmøbler i Vik i Sogn, og står bak klassiske serier som «Ingrid» og «Mari». 

Funksjonalitet og design

Vi nordmenn er kjent for å være opptatt av både funksjonalitet og design, uten at det ene skal gå på bekostning av det andre. Dette kjennetegner også baderomsmøblene fra Linn Bad. 

De ulike møbelseriene er utviklet spesielt for det norske folk, og er basert på 40 år med samtaler om hva vi nordmenn mener er et praktisk bad, og hva vi drømmer om når det kommer til badet. Resultatet er møbler som passer perfekt til det norske familielivet, og som har mange smarte løsninger som vil gi deg en enklere hverdag. 

INGRID-SERIEN FRA LINN BAD: Baderomsserien Ingrid fra Linn Bad har et tidløst og stilrent uttrykk, med mye plass og variasjonsmuligheter. Her er serien i 100 cm bredde.

– I flere av seriene kan du velge skuffer med praktiske skuffeinndelere i eik eller glass. Disse hjelper deg holde orden på alt fra hårstrikk til smykker og neglelakk, og bidrar til at du aldri mer må rote rundt i en uoversiktlig skuff for å finne det du trenger, forteller Hanne Skjemstad, fagansvarlig hos Comfort. 

– Du kan også få høyskap med både skuffer og hyller, slik at du enkelt kan holde orden i håndklær og andre småting. Speilene kommer med valgmuligheter som integrert LED-lys, over- og underlys, speilfolie og integrert stikkontakt.

Les også: Skap drømmebadet med møbelserien «Mari» fra Linn Bad 

TRIO-SERIEN FRA LINN BAD: Baderomsserien Trio er Linn Bad sin nyeste modell, og er inspirert av naturens farger. Front og sider er i en varm, vakker trestruktur med et litt røffere uttrykk. Her er serien i 120 cm bredde.

Enkel montering 

Baderomsmøblene fra Linn Bad har et skandinavisk og stilrent uttrykk, som er et perfekt utgangspunkt når du vil skape drømmebadet ditt. 

– En av de største fordelene med møbler fra Linn Bad, er at de leveres ferdig sammensatt. Det er altså bare sluttmonteringen på baderommet som gjenstår, og våre rørleggere hjelper deg så klart med dette om du ønsker det, forteller Hanne. 

HILDE-SERIEN FRA LINN BAD: Baderomsserien Hilde leveres i hvit høyglans og er ferdig sammensatt. Her er serien i 90 cm bredde.

Se mer av det det store utvalget av baderomsmøbler fra Linn Bad her

0 Klikk & hent kr 0,00