Mudin avløpsåpner- best i test

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Inspirasjon og råd

Mudin avløpsåpner- best i test

mudins avløpsåpner

Mudin avløpsåpner er best på tette rør.

Lekkasjer og tette rør oppstår ofte gradvis og over lang tid. Det er derfor viktig med jevnlig vedlikehold for å unngå at rørene tetter seg og skaper store problemer. Dersom uhellet er ute og sluket er tett av hår, fett og smuss må en benytte en avløpsåpner som gir god effekt og som samtidig ikke ødelegger rørene.

Mudin avløpsåpner trenger igjennom vann, og løser opp hår, fett og slam på en enkel og effektiv måte uten å skade rørene.

Slik bruker du Mudin avløpsåpner

Mudin fungerer effektivt som avløpsåpner ved å smøre rørene og raskt forhindre tiltettning, samtidig som den dreper illeluktende bakterier og er luktfri. Produktet har en egenvekt på hele 1,6 kg pr. liter og er skånsom mot plast, betong, stålrør, loddinger, rustfritt stål og gummi.

Mudin benyttes kun når du har tette rør, eksempelvis når vannet ikke renner unna i vasken eller i dusjen. Hell produktet ned i sluket og skyll godt med varmtvann etterpå. Avløpsåpneren er luktfritt, men veldig sterk- vær derfor forsiktig når du bruker produktet.

Best i test hos TV2 Hjelper deg

Mudin avløpsåpner har også vunnet Best i Test hos TV2 Hjelper deg i 2016. Flere avløpsåpnere ble testet på en blanding av fett fra avløpsrør, fett fra kjøkkenvasken, hår-rester, tannkrem, såpe og smør. Her var det Mudin som klart var det beste alternativet.

Vedlikehold

Våre rørleggere anbefaler å ha jevnlig vedlikehold på sluk og vannlåser for å unngå store lekkasjer og kostbare skader. Dette kan du gjøre selv eller du kan bestille en serviceavtale hos din nærmeste Comfort- faghandel.