Moderne bad på hytta

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!

Inspirasjon og råd

Moderne bad på hytta

Comfort moderne hyttebad

Tiden da hyttebadet besto av kaldt vann og utedo er forbi. Bli inspirert av hyttebadene fra Sommerhytta!

Hytta er et sted for avslapping. Her kan vi senke skuldrene, synke ned i godstolen og hente inspirasjon fra naturen. Tiden da «hytta» var synonymt med enkle kår og lav komfort er derimot definitivt forbi. Selv om vi gjerne holder hytta i en litt annen still enn hjemme, vil vi ha samme nivå av komfort og praktiske løsninger. Det påvirker særlig hvordan vi velger å bygge og innrede hyttebadet.

Moderne bad til hytte.

Skap et moderne hyttebad med baderomsmøbler fra serien "Smal" fra Element. 

Avslappende atmosfære

At hyttebadet ikke er et hverdagsbad gir rom for å tenke nytt. Her trenger du ikke tenke på praktiske løsninger som sørger for at morgenrutinen til hele familien går rundt. I stedet kan du gi plass til hygge og avslapping.

– Badet består i stor grad av tekniske elementer, og resultatet er ofte hardt og veldig praktisk. For å skape et mer møblert rom kan du trekke inn elementer fra naturen, som kurver i bast og detaljer i tre, tipser Aina, Sommerhyttas egen interiørekspert.

Skap ulike stilleben, som en samling av duftlys og duse tekstiler på toppen av en hylle, eller gjør benkeplaten fri for rot ved å samle håndkrem og såpe i en dekorativ boks. Det myker opp uttrykket og legger til rette for en avslappende atmosfære.

Moderne hyttebad fra årets sesong av Sommerhytta på TV2. Her er det brukt baderomsmøbler fra serien "Smal" fra Element og servantkran fra Fima. Foto: TV2. 

Få mest mulig ut av få kvadratmeter

Badet er gjerne ikke det rommet i hytta som er viet flest kvadratmeter. Derfor gjelder det å få mest mulig ut av plassen du har til rådighet, og praktiske møbler som rommer akkurat det du trenger er et godt valg.

Alle badene i årets sesong av Sommerhytta er innredet med baderomsmøbler i serien «Smal» fra Element. Dette er møbler spesielt designet for å passe inn på små bad, med moderne og tidløst design som du vil trives med lenge.

Ønsker du å gi det enkle designet ekstra personlighet, kan du hente inspirasjon fra deltakerne Kjartan og Knut. De har valgt å bytte ut de tradisjonelle håndtakene med treverk. Resultatet er både uventet og interessant, og understreker på en naturlig måte at vi befinner oss nettopp på en hytte.

Kjartan og Knut fra Sommerhytta valgte å bytte ut de tradisjonelle håndtakene på baderomsskapet fra Element med treverk. Foto: TV2. 

Det ligger i detaljene

Flere av badene fra Sommerhytta er innredet i en mørk og lun stil, med sorte fliser og en kombinasjon av ulike materialer. Å designe drømmebadet handler i stor grad om detaljene, og for å skape den rette atmosfæren har flere av deltakerne valgt servantkran i sort fra italienske Fima.

Servantkran i sort fra italienske Fima ble prikken over i-en på dette moderne hyttebadet fra Sommerhytta. Foto: TV2. 

Sorte fliser og detaljer er ikke for alle, og er du mer glad i det lyse kan du hente inspirasjon fra Miriam og Aleksander. De har valgt å gå i en helt annen retning, og ente opp med et hvitt, moderne og romantisk hyttebad. Det lyse uttrykket understrekes med en hvit servantkran fra Fima.

Hvitt og moderne på hyttebadet til Miriam og Aleksander fra Sommerhytta på TV2. Den hvite servantkranen er fra Fima. Foto: TV2. 

Dette må du få hjelp av rørlegger til

Som deltakerne på Sommerhytta viser, er det å bygge bad ikke en oppgave som enkelt er gjennomført på en uke.

Det er visse ting du kan gjøre selv, men oppgaver som å koble til vann og montere sluk skal gjennomføres av autorisert rørlegger. Ikke bare er det lovpålagt, da er du også garantert et bad som er godkjent for bruk og som du kan nyte i mange år fremover.

Med klikk & hent kan du raskt og enkelt bestille det du trenger til oppussingen av hyttekjøkkenet. Velg den Comfort-butikken som ligger nærmest hytta, og hent varene dine på vei til fjells! 

Comfort er stolt sponsor av programmet Sommerhytta på TV2!

0 Klikk & hent kr 0,00